PAOK TV από αύριο με 10 άτοκες δόσεις!

Από thessports.gr : Πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας του PAOK TV έδωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λάζαρος Μπαχτσεβάνος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, αποκαλύπτωντας ότι από αύριο Τετάρτη 18/9) οι φίλοι του Δικεφάλου θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τα πακέτα του PAOK TV και σε 10 άτοκες δόσεις!
Πηγή: thessports.gr
PAOK TV από αύριο με 10 άτοκες δόσεις!

Αρχικά είπε : “Πήραμε μια απόφαση να βγούμε από εκεί όλη τη χρονιά και δημιουργήσαμε πακέτα. Ο φίλαθλος θα μπαίνει στο site, θα επιλέγει τη συνδρομή του και θα αγοράσει με περίπου 70 ευρώ τους αγώνες της ομάδας, δηλαδή 16 αγώνες. Συμπεριλαμβάνονται και τα πλέι οφ. Από αύριο θα έχουμε και τη δυνατότητα και για 10 άτοκες δόσεις. Υπάρχουν και επαγγελματικά πακέτα με 200 ευρώ και μάξιμουμ πέντε τηλεοράσεις. Ισχύουν έξι δόσεις και σε αυτά τα πακέτα” και στην συνέχεια πρόσθεσε : “Είναι ένα δύσκολο project. Γίνεται πρώτη φορά κάτι τέτοιο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Δεν είναι αποτέλεσμα ενός ανθρώπου αλλά ολόκληρου του οργανισμού. Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής ήταν εκπληκτικά. Τα προβλήματα που δημιουργούνται προσπαθούμε να τα λύνουμε”.

Τέλος επεσήμανε : “Η συσπείρωση του κόσμου είναι τεράστια. Είναι συγκινητικά τα μηνύματα που έχουμε. Το έχουν αγκαλιάσει και ίσως καταλαβαίνουν ότι αυτό είναι το μέλλον. Ακόμη και από το εξωτερικό τα μηνύματα είναι θετικά. Γίνονται καμπάνιες από το PAOK TV και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά. Ξεπερνά τις προσδοκίες μας αυτό που συμβαίνει”.

Διαβάστε ακόμη...