Κατέκτησε το «Βίκος Cup» ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε και το 2ο «Βίκος Cup», κερδίζοντας σημέρα το πρωί τον Ζαφειράκη Νάουσας με 35-26, και αργότερα μέσα στην μέρα στον τελικό του τουρνουά επικράτησε και της Πυλαίας με 25-18.
Πηγή: acpaok.gr
Κατέκτησε το «Βίκος Cup» ο ΠΑΟΚ!

Στον αγώνα με τον Ζαφειράκη Νάουσας ο Δικέφαλος ήταν ουσιαστικός από την αρχή του παχνιδιού και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος 18-10. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέξης Παπαβασίλης δοκίμασε παίκτες και συστήματα με την ομάδας όμως να μην χάνει την συνοχή της και να επικρατεί του αντιπάλου της με 35-26.

Στον τελικό με την Πυλαία το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να πάρουν διαφορά τερμάτων με την Πυλαία να προηγείται στο τέλος του μισάωρου με 10-13. Στην επανάληψη οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» έχοντας τρομερή αμυντική λειτουργία, και επιθετικό πλουραλισμό ανέτρεψαν το σκορ κατά τους και κέρδισαν τους αντιπάλους τους με 25-18.

Ο Δικέφαλος αντιμετώπισε τα παιχνίδια του τουρνουά ως «πρόβα τζενεράλε» ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, εκεί όπου την πρώτη αγωνιστική θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στο Κλειστό της Νεάπολης, το ερχόμενο Σάββατο στις 21 Σεπτεμβρίου.

ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης Νάουσας: 35-26 (18-10)
ΠΑΟΚ - Πυλαία: 25-18 (10-13)

Διαβάστε ακόμη...