Η ιστορία ξαναζωντανεύει! (pics)

Από paok24.com: Οι στιγμές περηφάνιας και οι πρωταγωνιστές της πορείας ενός εκ των πλέον πετυχημένων τμημάτων του ΑΣ ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Η ιστορία ξαναζωντανεύει! (pics)

Το τμήμα πάλης του Δικέφαλου για μία ακόμη σεζόν κατάφερε να προσθέσει στην τροπαιοθήκη του Ερασιτέχνη σημαντικές διακρίσεις σε συλλογικό επίπεδο, τη στιγμή που οι αθλητές του συνεχίζουν να εκπροσωπούν επάξια τον ΠΑΟΚ, αλλά και την Ελλάδα στο εξωτερικό και στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Οι επιτυχίες των τελευταίων ετών είναι οι καρποί μίας προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια από τον έφορο του τμήματος Χάρη Μάλλιο, τους προπονητές του τμήματος, αλλά και τους ίδιους τους αθλητές που παλεύουν περήφανα άλλοτε με τον δικέφαλο αετό στο στήθος και άλλοτε με το εθνόσημο.

Φυσικά, τίποτα δε θα μπορούσε να γίνει χωρίς την πολύτιμη στήριξη του προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ, κ. Θανάση Κατσαρή, αλλά και του Κώστα Αμοιρίδη που τα τελευταία χρόνια «απογείωσε» το τμήμα που έχει πάντα δίπλα του και άλλους χορηγούς που βάζουν το δικό τους λιθαράκι.

Οι μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων ετών και οι πρωταγωνιστές του τμήματος, ζωντανεύουν ξανά, μέσω των εννιά, για την ώρα, φωτογραφικών άλμπουμ και των δεκάδων δημοσιευμάτων - αφιερωμάτων που έχουν φιλοξενηθεί στον έντυπο τύπο τα τελευταία έξι χρόνια και τα οποία έχουν πλαστικοποιηθεί, σε μία ακόμη όμορφη και γεμάτη μεράκι δουλειά, όπως μπορείτε να δείτε και από το υλικό που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό ο έφορος του τμήματος κ. Χάρης Μάλλιος.

Διαβάστε ακόμη...