Προειδοποιεί ο Φούσεκ για Περέιρα!

Απο thessports.gr: ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν συμμαχήσει εκ νέου για να διώξουν τον Μέλο Περέιρα, και οι πληροφορίες τους θέλουν να ενώνουν τις ψήφους τους στην ΕΠΟ, έτσι ώστε με 9-8 να μην ανανεωθεί η σύμβαση του Πορτογάλου.
Πηγή: thessports.gr
Προειδοποιεί ο Φούσεκ για Περέιρα!

Ο Πετρ Φούσεκ, όμως, προειδοποιεί ότι οι συνέπειες μιας τέτοιας πράξης θα είναι... καταστροφικές(!) και θέτει τους πάντες προ των ευθυνών τους!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ ο Τσέχος υπερσύμβουλος της Ομοσπονδίας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θέμα της διαιτησίας.

Όπως ξεκαθάρισε ο Φούσεκ, η ΚΕΔ θα παραμείνει με τη σημερινή της σύνθεση για έναν ακόμη χρόνο και οι Περέιρα, Μάριν, Λίντμπεργκ θα συνεχίσουν να είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τους πίνακες διαιτητών και τους ορισμούς.

Επισημαίνει δε ότι εφόσον δεν γίνει σεβαστή η απόφαση της FIFA, «οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές» και μάλιστα αναφέρει με νόημα ότι «Πιστεύω ότι οι αρμόδιοι θα αντιληφθούν ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως περιθώριο για την εξυπηρέτηση των προσωπικών τους συμφερόντων, κανένα απολύτως περιθώριο για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των ομάδων και ότι φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη για την τύχη του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Διαβάστε ακόμη...