“Ανάγκη για την πόλη ένα τόσο μεγάλο έργο, όπως η νέα Τούμπα”

Από sfina.gr: Στον «αέρα» είναι η «νέα Τούμπα», αφού η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπέγραψε το χωρικό σχέδιο, το οποίο κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχοντας μάλιστα τις υπογραφές του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και αυτό το θέμα είναι πολύ σοβαρό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ίσως σοβαρότερο και μια πολύ μεγάλη μεταγραφή.
Πηγή: sfina.gr
“Ανάγκη για την πόλη ένα τόσο μεγάλο έργο, όπως η νέα Τούμπα”

Μιλάμε για έργο πεντηκονταετίας και βάλε, εάν θέλουμε να μιλάμε σοβαρά, για μια κατάσταση που είναι στάσιμη εδώ και πέντε μήνες περίπου, από τη στιγμή που υπέγραψαν το δημοτικό συμβούλιο του Μπουτάρη και οι υπηρεσίες του Τζιτζικώστα.

Σε χτεσινή συνομιλία μας με το νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, διαπιστώσαμε ότι υπάρχει μια, μικρή έστω, χαραμάδα αισιοδοξίας για το μέλλον, προκειμένου να χτιστεί στη Θεσσαλονίκη ένα γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που θα αλλάξει το επίπεδο σε όλη την περιοχή της Τούμπας.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας μίλησε και για την «βύθιση» των δρόμων γύρω από το γήπεδο, αποκάλυψε ότι το ποσό που θα πληρώσει ο Ιβάν Σαββίδης από την τσέπη του είναι περίπου 150 εκατομμύρια ευρώ και ότι ο ίδιος θα κάνει τα πάντα από την 1η Σεπτεμβρίου προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες με όποια Κυβέρνηση ψηφίσει ο ελληνικός λαός στις 7 Ιουλίου.

Ίσως να μην μπορούν να καταλάβουν οι εκτός Θεσσαλονίκης πόσο μεγάλη σημασία έχει ένα τέτοιο έργο για την πόλη, η οποία έχει να δει αθλητικό έργο από το 2000, όταν έγινε ο πρώτος αγώνας στο «Παλατάκι» του ΠΑΟΚ, στην Πυλαία.

Το έχει ανάγκη η πόλη το μεγάλο αθλητικό έργο, γι αυτό και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα πρέπει να πιέσουν όλοι οι φορείς ώστε η νέα Κυβέρνηση, όποια κι αν είναι, που θα προκύψει από τις εκλογές να βάλει την υπογραφή της σε ένα έργο που θα πληρώσει ο Ιβάν Σαββίδης και θα βάλει ούτε ένα ευρώ κανένας πολίτης της χώρας γι αυτό το έργο...

Διαβάστε ακόμη...