Διαπραγματεύεται με Κάνιας ο Ερυθρός Αστέρας!

Από paok24.com: Σε διαπραγματεύσεις με τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας βρίσκεται ο Ερυθρός Αστέρας, έχοντας αξιολογήσει τον Ισπανό χαφ ως την ιδανική λύση για τη μεσαία γραμμή του.
Πηγή: paok24.com
Διαπραγματεύεται με Κάνιας ο Ερυθρός Αστέρας!

Αυτό ισχυρίζεται τουλάχιστον η σέρβικη ιστοσελίδα "telegraf.rs", τονίζοντας χαρακτηριστικά πως οι διαπραγματεύσεις με τον Κάνιας είναι σε εξέλιξη και πως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς πιέζει προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσής τους, πριν την πρώτη συγκέντρωση του Ερυθρού Αστέρα και την μετάβαση στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Επιπλέον, σημειώνεται πως είναι ευτύχημα για τον Ερυθρό Αστέρα πως δεν θα χρειαστεί να πληρώσει κάποιο ποσό στον ΠΑΟΚ από τη στιγμή που ο Κάνιας είναι ελεύθερος, ενώ υπογραμμίζεται πως το ετήσιο κασέ του Κάνιας κυμαίνεται γύρω στις 500 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή 250 χιλιάδες ευρώ λιγότερα από τα χρήματα που ζητάει ο Ρομαό για να "μετακομίσει" στο Βελιγράδι.

Τέλος, στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται πως ο Ερυθρός Αστέρας "καίγεται' να ενισχυθεί στον άξονα της μεσαίας γραμμής αλλά και στην επίθεση, ενώ παρατίθεται το βιογραφικό του Κάνιας με τη σημείωση πως την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε 27 παιχνίδια και πέτυχε δύο γκολ.

Δείτε το δημοσίευμα ΕΔΩ, στο οποίο φιλοξενείται και βίντεο με το γκολ του Κάνιας εις βάρος της Βασιλείας.

Διαβάστε ακόμη...