«Όλοι στο Παλατάκι για τους πρωταθλητές»

Απο inpaok.com : Τον κόσμο του ΠΑΟΚ να δώσει το παρών στην φιέστα της πρωταθλήτριας ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου, καλεί ο ΣΦ ΠΑΟΚ Ελευθερίου Κορδελιού, μέσω ανακοίνωσης του.
Πηγή: inpaok.com
«Όλοι στο Παλατάκι για τους πρωταθλητές»

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ Ελευθερίου Κορδελιού καλεί όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ να παρευρεθεί σήμερα στις 18.00 στο ιδιόκτητο κλειστό του συλλόγου μας PAOK Sports Arena. Για να πούμε και από κοντά ένα τεράστιο μπράβο και συγχαρητήρια, σε μια ομάδα που μας έκανε υπερήφανους για μια ακόμη φορά. Μια ομάδα που πέτυχε σύμφωνα με τους γνώστες, κάτι που με βάση τις ατυχίες και τις συνθήκες που αντιμετώπισε καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς ως το απόλυτο βολεϊκό θαύμα.

Στα δάκρυα και τα λίγα αλλά τόσο συγκινητικά λόγια του αρχηγού μας Γιάννη Παντακίδη συνοψίζονται οι αρχές,η νοοτροπία και τα ιδεώδη του συλλόγου μας.

Στοιχεία που είναι αδύνατο να κατανοήσουν, όλοι αυτοί που με τόσο λύσσα, συνασπίζονται για να καταφέρουν με το νού τους να μας πλήξουν ηθικά.

Υποσχόμαστε επίσης σε όλους όσους με τόσο μένος έπεσαν πάνω στο ποδοσφαιρικό τμήμα μας για να μειώσουν την επιτυχία κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος 2017.
Ότι θα επανέρθουμε σύντομα με νέα τοποθέτηση μας, με ονόματα και στοιχεία όλων αυτών που διαπλέκονται τόσα χρόνια στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και της κοινωνικής ζωής του τόπου,και οι οποίοι προσπαθούν να μας συμπαρασύρουν στο βούρκο τους.

Υ.Γ προς τους βουλευτές,πολιτευτές, δημάρχους,και λοιπούς παρατρεχάμενους της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουμε να πούμε προς στιγμήν το εξής. Η ΣΙΩΠΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ».

Διαβάστε ακόμη...