«Ωραία ατμόσφαιρα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Από ArenaFM: Ο Ούλιχ Μπούνερ δημοσιογράφος ο οποίος εργάζεται στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων «DPA» , μίλησε στον ArenaFM 89.4 για το χθεσινό(22/2) παιχνίδι της Σάλκε με τον ΠΑΟΚ. Αναφέρθηκε στην ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του «δικεφάλου» αλλά και στους παίκτες που ξεχώρισαν.
Πηγή: arenafm.gr
«Ωραία ατμόσφαιρα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και πολύ αμφίρροπο, ο ΠΑΟΚ ήταν σαφέστατα καλύτερος από το πρώτο παιχνίδι αλλά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα είχε κρίνει ουσιαστικά την πρόκριση».

Τι αναφέρουν οι γερμανικές εφημερίδες;

« Αναφέρουν ότι η Σάλκε δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα λόγω και του σκορ του πρώτου αγώνα αλλά και για το γεγονός ότι αυτή πέτυχε το πρώτο γκολ».

Υπάρχει κάποιος παίκτες του ΠΑΟΚ που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση;

«Εμένα μου άρεσε πολύ ο Γλύκος, ήταν σε πολύ καλή μέρα και κατάφερε με τις αποκρούσεις κυρίως στο τέλος να κρατήσει την ισοπαλία. Επίσης αναφορές γίνονται στην άμυνα του ΠΑΟΚ, που ήταν πολύ καλή και στον Μαλεζά. Καλές εντυπώσεις άφησαν επίσης οι Μυστακίδης και Κουλούρης».

Αναφορικά με τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ καλοί υποστηριχτές, δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα. Η συνολική εικόνα ήταν πιο φιλική σε σχέση με το παιχνίδι πριν από 3.5 χρόνια, δεν έγινε απολύτως τίποτα είτε μέσα στο γήπεδο , είτε απέξω».

Διαβάστε ακόμη...