Ήττα από τον Εδεσσαϊκό και ... 16η θέση!

Μια ακόμη μαύρη σελίδα γράφτηκε σαν σήμερα στις 14/1/1996 στην ιστορία του ΠΑΟΚ, που γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον ... Εδεσσαϊκό!
Πηγή: Retro team
Ήττα από τον Εδεσσαϊκό και ... 16η θέση!

Ο Δικέφαλος βρήκε απέναντί του τον Άγγελο Αναστασιάδη που ήρθε στην Τούμπα σαν τεχνικός της ομάδας της Έδεσσας, σε παιχνίδι έγινε για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 1995-1996. Η φάση που αποδείχτηκε καθοριστική για την έκβασή του ήταν η αποβολή του Παναγιωτίδη μόλις στο 7' !!! Από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με αντεπιθέσεις και χτύπησαν στο 27' με τον Καστανιώτη που πήρε την μακρινή μπαλιά του Κόλεφ και πλάσαρε τον Μιχόπουλο! Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε υποτονικά και χωρίς να δημιουργήσει φάσεις, υπέστη μια ήττα που μας έστειλε στην 16η θέση! 

Η ομάδα εμφάνιζε εικόνα αξιολύπητη με τα διοικητικά προβλήματα να κυριαρχούν και ο Θωμάς Βουλινός να διάγει τους τελευταίους του μήνες στην προεδρία της ΠΑΕ...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Γιουκούδης, Καπετανόπουλος, Παναγιωτίδης, Αλεξίου (85' Φαν Χάαμ), Ζαφειρίου (65' Χάβος), Ζαγοράκης, Αναστασιάδης, Ζουμπούλης, Τουρσουνίδης, Νόλης (69' Αντώνας)

Εδεσσαϊκός: Ράμπουσιτς, Τσόπτσης, Καστανιώτης, Παπαδόπουλος, Ματζιούνης (65' Καραϊσαρίδης), Κουτσουρές, Σαμώλης, Βούζας, Νασιόπουλος, Ανδρεάδης (62' Οικονομίδης), Κόλεφ (69' Φερεκίδης)

Δηλώσεις προπονητών: 

Ντράγκαν Κοκότοβιτς: "Δεν θέλω να ψάξω πια για δικαολογίες. Η αποβολή του Παναγιωτίδη έπαιξε σημαντικό ρόλο, αλλά δεν πιστεύω πως αυτός είναι ο λόγος που χάσαμε το παιχνίδι. Η σημερινή εμφάνισή μας είναι αποτέλεσμα όλων όσων συμβαίνουν στην ομάδα από την αρχή της χρονιάς. Πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους για να βρει η ομάδα τον δρόμο της. Το προπονητικό τιμ, η διοίκηση αλλά και οι παίκτες. Από εδώ και πέρα θα παλέψουμε για να σωθούμε..."

Άγγελος Αναστασιάδης: "Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για την ομάδα μου μετά από συνεχή ατυχή αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ ήταν πραγματικά πολύ κακός και λυπάμαι πραγματικά γι' αυτό. Εύχομαι ότι και ο κάθε ΠΑΟΚτσής: Να βρει τον δρόμο του και να ξαναγυρίσει στις επιτυχίες"

* Ούτε ένας ούτε δύο αλλά πέντε προπονητές (!) πέρασαν από τον πάγκο μας εκείνη τη σεζόν! Ξεκίνησε ο Αρι Χάαν (5 ματς) και ακολούθησαν οι: Σαράφης (6), Κοκότεβιτς (8), Μπέλλης (9), Μπένγκστον (6)

* Ο Δικέφαλος τερμάτισε στην 14η θέση, τη χειρότερη που κατέλαβε από το 1959 ως σήμερα, έχοντας 38 βαθμούς (με ένα μηδενισμό και -3 στο εντός έδρας ματς με την αεκ που διακόπηκε), με τέρματα 42-46. Συνολικά μέτρησε σε 34 ματς, 10 νίκες, 11 ισοπαλίες, 13 ήττες! Νούμερα ντροπής για τον ΠΑΟΚ!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...