«Θα δείτε έναν εντυπωσιακό Τζόρνταν»

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε το καλοκαίρι να αλλάξει αγωνιστική φιλοσοφία και πάνω στην κατεύθυνση αυτή απέκτησε τέσσερις Αμερικανούς.
Πηγή: inpaok.com
«Θα δείτε έναν εντυπωσιακό Τζόρνταν»

Κάπως έτσι, αποκτήθηκε και ο Τζόρνταν Σάιμπερτ που το 2015 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Dayton, με την ομάδα του οποίου "έλαμψε" με την παρουσία του.

Μάλιστα, δύο φορές δοκίμασε την τύχη του στο Summer League του NBA με την φανέλα των Orlando Magic κι η άφιξη του στην Θεσσαλονίκη έχει δημιουργήσει πολύ μεγάλες προσδοκίες.

Ο 24χονος γκαρντ του Δικεφάλου παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο INPAOK και μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα και την Θεσσαλονίκη, τις φιλοδοξίες του μέσα από την απόφασή του να αφήσει τις ΗΠΑ για πρώτη φορά, αλλά και για το πότε θα δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τζόρνταν Σάιμπερτ στο INPAOK:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από το νέο του περιβάλλον είπε:

"Πρώτα από όλα είμαστε μία παρέα με εξαιρετικά παιδιά. Ερχόμαστε με χαρά και θέληση για δουλειά κάθε μέρα. Μέχρι στιγμής είναι μία πολύ καλή εμπειρία να είσαι μέλος ενός τέτοιου γκρουπ. Ειδικά οι πιο έμπειροι Έλληνες μας συμπεριφέρονται εξαιρετικά και προσπαθούμε να κάνουμε κι εμείς το ίδιο."

Για το πως νιώθει που αγωνίζεται για πρώτη φορά μακριά από τις ΗΠΑ:

"Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία. Εγώ το βλέπω σαν μοναδική εμπειρία για εμένα να αγωνιστώ μακριά από της Ηνωμένες Πολιτείες και θέλω να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε κάθε πιθανή διοργάνωση. Υπάρχουν πράγματα απλά που προσπαθώ να συνηθίσω όπως για παράδειγμα το πώς σφυρίζονται τα βήματα εδώ. Όμως, δουλεύομε όλοι μαζί και είμαι σίγουρος ότι σύντομα όλα θα είναι καλύτερα."

Σχετικά με το πότε θα προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και θα δείξει τις δυνατότητές του είπε:

"Είναι θέμα προσαρμογής. Δεν μπορώ να πω το ακριβές χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί, αλλά με τις προπονήσεις και τους αγώνες θα μάθουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον και θα αποκτήσουμε μεγαλύτερη άνεση. Με αυτό τον τρόπο θα μάθει κι η υπόλοιπη ομάδα καλύτερα τα δικά μας χαρακτηριστικά και τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν μπορώ λοιπόν να μιλήσω επακριβώς για το πότε θα γίνει αυτό, όταν όμως γίνει, τότε όλοι θα δείτε έναν πολύ πιο εντυπωσιακό Τζόρνταν (Σάιμπερτ), έναν πολύ πιο εντυπωσιακό Μπράντον (Τέιλορ) κτλ."

Για τις φιλοδοξίες που έχει μέσα από την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ:

"Το μόνο που θέλω, είναι να νικάω. Αυτό που με νοιάζει, είναι να φέρνουμε όσο περισσότερες νίκες μπορούμε στον κόσμο και να του προσφέρουμε θέαμα, κάθε φορά που έρχεται να μας δει. Αυτή είναι η δουλειά μου και θα είμαι ικανοποιημένος, όταν θα μπορώ να δώσω χαρά στην ομάδα, στους φιλάθλους της αλλά και την πόλη."

Κλείνοντας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ζωή στην Θεσσαλονίκη:

"Αγαπάω την Θεσσαλονίκη. Μου είχαν μιλήσει με πολύ καλά λόγια για την πόλη, όμως είναι πολύ καλύτερη από ό,τι περίμενα. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί, μου συμπεριφέρονται με τον καλύτερο τρόπο και μιλάνε πολύ καλά αγγλικά, οπότε δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα."

Διαβάστε ακόμη...