Πανάξιος Πρωταθλητής ο μεγάλος ΠΑΟΚ (2019)

Σαν σήμερα στις 21/4/2019, για τη 29η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην κατάμεστη Τούμπα τον Λεβαδειακό με 5-0 και αναδείχτηκε και μαθηματικά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ...
Πανάξιος Πρωταθλητής ο μεγάλος ΠΑΟΚ (2019)

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μάτος – Βαρέλα – Κρέσπο - Γιαννούλη, αμυντικά χαφ τους Σάκχοφ - Ολιβέιρα, μεσοεπιθετικά τους Πέλκα – Λημνιό- Μπίσεσβαρ και στην κορυφή ο Σφιντέρσκι.

Σε μια πυρακτωμένη Τούμπα, ο ΠΑΟΚ μπήκε φουριόζος στο ματς και μόλις στο 2' ο Σάκχοφ, με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ μετά από μπαλιά του Σφιντέρσκι, βάζοντας φωτιά στις κατάμεστες εξέδρες!

Δύο λεπτά αργότερα ο Τζήλος έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Γιαννούλη και ο Μπίσεσβαρ με εκτέλεση αλά Πανένκα έκανε το 2-0, διώχνοντας το όποιο άγχος υπήρχε στην Τούμπα!

Νωρίτερα ο Πασχαλάκης απέκρουσε πολύ δύσκολα την κεφαλιά του Νίκα σε μια από τις ελάχιστες επιθέσεις του Λεβαδειακού και στο 16' ο Μπάγιτς σταμάτησε τον Σφιντέρσκι στο τετ α τετ και στο 30' ο Πέλκας είδε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε και το κέρδισε νωρίτερα ο Γιαννούλης!

Με τη έναρξη της επανάληψης, στο 50' ο Πέλκας έχασε μεγάλη ευκαιρία (τετ α τετ), αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Βαρέλα με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Πέλκα έκανε το 3-0!

Στο 60' ο Σάκχοφ έγραψε το 4-0 και στο 81΄ο Σφιντέρσκι με κοντινό σουτ μετά από μπαλιά του Ζαμπά διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Τρομερή και ανεπανάληπτη στιγμή στις καθυστερήσεις με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να μπαίνει στη θέση του Πέλκα και την Τούμπα να αποθεώνει τον φυσικό ηγέτη αυτής της ομάδας!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος (69' Ζαμπά), Βαρέλα (78' Βαρέλα), Κρέσπο, Γιαννούλης, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Πέλκας (91' Βιεϊρίνια), Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι.

Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Ανγκουά, Λιάγκας, Καραχάλιος (85' Όμο), Μητρόπουλος (66' Ζησόπουλος), Νανγκίς, Σαβαντογκό, Χατζηλάμπρος (66' Στανόγεβιτς), Νίκας, Αντιλέχου.

................................

O τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για τα συναισθήματα του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος...

Αναλυτικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε:

Για το τι τους έκανε πρωταθλητές: «Είναι η δουλειά των παικτών και η αγάπη που υπάρχει μεταξύ μας. Ότι συνέβη αυτή τη σεζόν είναι η δουλειά των παικτών».

Για τα συναισθήματα του: «Είναι φανταστικό, απίστευτα συναισθήματα, δεν είναι μόνο το σήμερα, είναι όλη αυτή η σεζόν, όλα όσα έχουμε περάσει , η πόλη ο κόσμος».

Για το πως βιώνει τη φιέστα: «Είμαι εδώ άλλα θα ήθελα να είμαι μόνος μου και να ηρεμήσει λίγο το μυαλό μου από όλο αυτό. Να είμαι με ένα ποτήρι κρασί στο μπαλκόνι μόνος μου και παρέα όλα όσα ζήσαμε αυτές τις 2 σεζόν».

Για το αν είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας του: «Πιστεύω ναι ότι είναι όχι οι καλύτερες στιγμές τις καριέρας μου άλλα της ζωής μου».

Για την συνέχεια: «Καταλαβαίνω ότι από αύριο κιόλας πρέπει να εστιάσω στο παιχνίδι της Πέμπτης. Άλλα αυτή είναι η δουλειά του προπονητή είμαι από τα μοναδικά άτομα που δεν μπορώ να το απολαύσω για τόσο πολύ».

.....................................

To πρώτο ξέσπασμα ήρθε στον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια οι παίκτες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια μέχρι να προετοιμαστεί το γήπεδο για την απονομή.

Το τι έγινε στα ενδότερα της Τούμπας δεν περιγράφεται. Οπότε ας αφήσουμε το βίντεο να μιλήσει...

Απολαύστε το ασπρόμαυρο πάρτι στα αποδυτήρια, αλλά και τη μοναδική φιέστα που ακολούθησε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου ...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...