Όλα τελείωσαν στο Stamford Bridge στο 7'

Σαν σήμερα στις 29/11/2018, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, o ΠΑΟΚ έχασε στο Λονδίνο με 4-0 από την Τσέλσι ...
Όλα τελείωσαν στο Stamford Bridge στο 7'

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εκ προοιμίου χαμένο ή κερδισμένο και ο ΠΑΟΚ προετοιμάστηκε για να μπει στο Stamford Bridge για να καταθέσει την προσπάθειά του, διεκδικώντας το τέλειο παιχνίδι του.

Στο 7ο λεπτό ήδη είχε κάνει το πρώτο, έμεινε με παίκτη λιγότερο και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.Πέρα όμως από το γόητρο -που διασώθηκε και με το παραπάνω στις κερκίδες από τους ΠΑΟΚτσήδες εκδρομείς- ήταν δεδομένο πως ότι και να γινόταν σαν σήμερα, η πρόκριση θα παιζόταν την τελευταία αγωνιστική.

Με μια λογική ήττα της Βίντι από την Τσέλσι και μια νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΜΠΑΤΕ στην Τούμπα, ο Δικέφαλος θα περνούσε έστω και δυσκολότερα του αναμενομένου στην επόμενη φάση.

Για την ιστορία τα γκολ των Λονδρέζων τα σημείωσαν ο Ζιρού στο 27' και στο 37', ο Οντόι στο 60' και ο Μοράτα στο 78'.

Οι συνθέσεις:

Τσέλσι: Κέπα, Φάμπρεγκας, Μπάρκλεϊ, Πέδρο (66' Γουίλιαν), Λόφτους Τσικ, Ζιρού (75' Μοράτα), Χάντσον-Οντόι, Ζαπακόστα (63' Αμπαντού), Κέιχιλ, Κρίστιενσεν, Εμερσον.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Χατσερίδης, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο (79' Πέλκας), Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Ζαμπά, Ελ Καντουρί (76' Βαρέλα), Πρίγιοβιτς (46' Ουάρντα).

......................................................

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για τις επιλογές που έκανε στο παιχνίδι και την αναμέτρηση που ακολουθούσε στη Λαμία...

Αναλυτικά ο Ράζβαν Λουτσέκου ανέφερε:

Για το τι κρατάει από το ματς:

"Αυτό το παιχνίδι, δεν αντικατοπτρίζει καθόλου τη δυνατότητα πρόκρισης της ομάδας. Αυτό θα κριθεί σε δύο εβδομάδες. Δεν θα μας επηρεάσει καθόλου. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τη Λαμία, πολύ σημαντικό για το πρωτάθλημα και μετά ένα ακόμη, ενώ στη συνέχεια έρχεται και το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου στην έδρα μας.

Είναι φυσιολογικό να υπάρχει μία απογοήτευση για το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι ήταν πιο δύσκολο, επειδή μείναμε με δέκα παίκτες κι ενδεχομένως θα μπορούσε και ο δείκτης του σκορ να είναι μεγαλύτερος".

Για την αποβολή του Χατσερίδη και τη μη χρησιμοποιήση του Βαρέλα σαν βασικού:

"Κράτησα εκτός τον Βαρέλα, για να τον προστατέψω, ενόψει του επόμενου αγώνα με τη Λαμία. Το περασμένο Σάββατο τραυματίστηκε και δεν ήθελα να μπει κατευθείαν ρισκάροντας το οτιδήποτε.

Ήθελα να δω πως θα κυλήσει και το παιχνίδι, με τον Βέρνμπλουμ σε αυτή τη θέση. Χρειάζεται σε εκείνο το σημείο να προφυλάξουμε τον Μαουρίσιο. Ήταν να παίξει 60-70 λεπτά, για να μην επιβαρυνθεί περισσότερο. Ήταν καλύτερη ιδέα να μείνει ο Βέρνμπλουμ και να προστατευτεί ο Μαουρίσιο".

Για το αν πιστεύει σε νίκη της Τσέλσι την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Βίντι:

"Δεν θεωρώ ότι θα βοηθήσει εμάς η Τσέλσι, αλλά τον εαυτό της. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο, έχει παίκτες με πολλές παραστάσεις και νομίζω ότι θα θέλουν να κερδίσουν. Έχουμε ένα παιχνίδι, στο οποίο θα είμαστε τέλειοι κι αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε".

Για το παιχνίδι με τη Λαμία:

"Είναι θέμα ανάλυσης του αντιπάλου και του τι έχουμε απέναντι μας. Σήμερα βρήκαμε απέναντι μας μία πολύ δυνατή ομάδα και ξέραμε ότι η πρόκριση θα παιζόταν σε ένα άλλο παιχνίδι.

Για αυτό το λόγο, δώσαμε λίγο παραπάνω προσοχή στο παιχνίδι της Δευτέρας, έχουμε μετά ένα άλλο παιχνίδι και μετά την ΜΠΑΤΕ την Πέμπτη. Σίγουρα το ροτέισον μπορεί να βοηθήσει σε μερικές περιπτώσεις και έχουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν πράγματα".

.........................................................

O Αντελίνο Βιεϊρίνια στάθηκε στη αποβολή του Χατσερίδη, που εν πολλοίς έκρινε το σημερινό ματς στο Λονδίνο...

Αναλυτικά τόνισε:

"Δυστυχώς στα πρώτα λεπτά είχαμε την κόκκινη κάρτα που δεν μας βοήθησε. Από εκεί και μετά ήταν πολύ δύσκολο και δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας.

Μετά την κόκκινη άλλαξαν όλα. Θέλαμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να κρατήσουμε το μηδέν πίσω, αλλά με τέτοιες ομάδες είναι δύσκολο να το κρατήσεις.

Φεύγουμε από εδώ με ψηλά το κεφάλι, γιατί δείξαμε το ποδόσφαιρο μας. Ο κόσμος έκανε χιλιόμετρα για να μας δει, αλλά δεν βρεθήκαμε σε καλή ημέρα, όμως ο κόσμος γνωρίζει ότι απέναντι σε τέτοιες ομάδες, είναι δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα".

............................................................

Ο Αμρ Ουάρντα τοποθετήθηκε για το ματς του Λονδίνου καθώς και για τις φήμες για αποχώρηση του από το Δικέφαλο...

Αναλυτικά ο Αιγύπτιος άσος τόνισε:

Για το ματς: "Σήμερα παίξαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ήταν δύσκολη η αποστολή μας έγινε ακόμα πιο δύσκολο. Προσπάθησα να αλλάξω τον ρυθμό, να παίξουμε καλύτερα, δεχτήκαμε άλλα δύο γκολ. Δεν ήταν εύκολο. Προσπαθήσαμε να αμυνθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Παίξαμε σχεδόν όλο το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο".

Για τις φήμες περί αποχώρησής του: "Δεν ακούω και δεν με νοιάζει τι λένε και τι γράφουν για μένα γράφουν πως θέλω να φύγω αλλά ποτέ δεν άνοιξα το στόμα αυτοί που τα γράφουν είναι βαλτοί από την Αλ Αχλί γιατί με θέλουν πίσω, αλλά δεν θα γυρίσω πίσω".

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...