Επαναφορά του υποβιβασμού ΤΩΡΑ!

Μου γυρίζει το μυαλό κάθε φορά που συναντώ ανθρώπους που παραμυθιάζονται και πανηγυρίζουν για το τίποτα.
Χρήστος Παπανικολάου
Επαναφορά του υποβιβασμού ΤΩΡΑ!

Βέβαια ο καθένας στη ζωή του έχει το δικαίωμα να κάνει ότι νομίζει. Να παίζει τον ρόλο του ιθαγενή που του πουλάνε καθρεφτάκια, να παριστάνει τον καραγκιόζη ή ότι άλλο τραβάει η ψυχή του, αρκεί να μην παίρνει και άλλους στο λαιμό του.

Όταν όμως πρόκειται για τον ΠΑΟΚ, δε γίνεται να το αφήνω απλά να συμβαίνει.

Δε γίνεται να βλέπω χαχόλους να πανηγυρίζουν για το τίποτα, προσδιορίζοντας εμμέσως πλην σαφώς και εμένα. Γι' αυτό νιώθω υποχρεωμένος να σας γράψω τα εξής:

Το θέατρο που μόλις κατέπεσε μπορεί να μας στοίχισε ένα ακόμη πρωτάθλημα, αλλά γνωρίζαμε εξαρχής ότι ήταν απλά προπέτασμα καπνού.

Ένα προπέτασμα καπνού που αργά ή γρήγορα θα διαλυόταν και θα φαινόταν η πραγματική αλήθεια.

Η αλήθεια λοιπόν αυτή λέει με βάση τα γεγονότα, ότι σε μια νύχτα πέρασε η εγκληματική τροπολογία του Γεραπετρίτη και νομιμοποίησε στην ουσία τις πολυϊδιοκτησίες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο καταργώντας την ποινή του υποβιβασμού, κηλιδώνοντας το όνομα του ΠΑΟΚ.

Η ΕΕΑ που κάποιοι την ονόμασαν επιτροπή (που εννοείται ότι πρέπει να κυνηγηθεί αλύπητα) χρησιμοποίησε το όνομα του ΠΑΟΚ για να νομιμοποιήσει τις πραγματικές πολυϊδιοκτησίες που πλέον βγάζουν μάτια, αλλά δρούν ανενόχλητα.

Από τη φτηνή αυτή συμπεριφορά επιχείρησαν να επωφεληθούν κάποιοι με πρώτο και καλύτερο τον Σταύρο Καλαφάτη, που είχε το θράσος να πανηγυρίζει ότι έσωσε τον ΠΑΟΚ από υποβιβασμό, παίζοντας το ρόλο που του ανατέθηκε, τόσο καλά που επιβραβεύτηκε με υπουργοποίηση.

Για να επανέλθει λοιπόν στοιχειωδώς η τάξη και για λάμψει η αλήθεια και η καθαρότητα του ΠΑΟΚ πρέπει κατ' εμέ να γίνει το εξής:

Σύσσωμος ο ΠΑΟΚ (ΠΑΕ,ΑΣ,Σύνδεσμοι) πρέπει να απευθυνθεί με τον πιο επίσημο τρόπο στην κυβέρνηση και να απαιτήσει να επανέλθει η ποινή του υποβιβασμού για τις πολυϊδιοκτησίες των ΠΑΕ!

Να τους ξεμπροστιάσει κανονικά και να φέρει την κυβέρνηση στη δεινή θέση που της αξίζει, αποδεικνύοντας ότι δεν είμαστε οι ιθαγενείς που νόμιζαν.

Την πρόταση δε αυτή να απαιτήσει να την φέρει προς ψήφιση στη Βουλή ο ίδιος ο υποτιθέμενος σωτήρας του ΠΑΟΚ,ο Σταύρος Καλαφάτης.

Έτσι για να ξέρουν ότι δεν είμαστε όλοι μας Αμερικανάκια...

Διαβάστε ακόμη...