Μόνο με ξένους διαιτητές, αν το θέλετε τόσο!

Η πανδημία μας έκανε "καλύτερους" ανθρώπους, αλλά όχι τόσο ώστε να τους χαρίσουμε αμαχητί το πρωτάθλημα...
Χρήστος Παπανικολάου
Μόνο με ξένους διαιτητές, αν το θέλετε τόσο!

Για να μην υπάρξουν πάλι, ηθελημένες παρερμηνείες ξεκαθαρίζω ότι θεωρώ πως φέτος η αγωνιστική παρουσία του ΠΑΟΚ, είναι ο κύριος λόγος που ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά μας και μάλιστα 7 βαθμούς.

Υπάρχουν όμως ακόμη, με βάση τη διακήρυξη του πρωταθλήματος ακόμη 10 αγώνες,που έστω σε καθαρά θεωρητικό επίπεδο (μια και η εικόνα της ομάδας ως τώρα δεν έπεισε κανέναν για αυτό) μπορεί αυτή η διαφορά να καλυφθεί.

Η πανδημία τα άλλαξε όλα ή καλύτερα για να ακριβολογώ, όλα εκτός από ένα ... την πρεμούρα του Αυγενάκη,να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο εντολέας του,ο οποίος δείχνει ότι αυτό το κατσαρολικό που θέλει να κοτσάρει δίπλα στα άλλα σαράντα τέσσερα, είναι για κάποιο λόγο διακαής του πόθος. Θέλει να το πάρει ακόμη κι αν χρειαστεί να του το στείλουν με κούριερ ...

Ο ΠΑΟΚ με τη στάση του, αποδεικνύει την πάγια θέση του ότι οι τίτλοι πρέπει να κρίνονται στο χόρτο και για αυτό είναι διατεθειμένος να αγωνιστεί, σεβόμενος φυσικά την ασφάλεια της υγείας των ανθρώπων του.

Είναι μια στάση περηφάνιας που εκπέμπει υγεία και φιλότιμο και που δεν μου περνάει καν από το μυαλό, ότι θα συνέβαινε αν οι ρόλοι ήταν αντίστροφα!

Αυτή ακριβώς τη θέση και το φιλότιμο που αυτή εκπέμπει, προσπαθούν αυτή τη στιγμή να εκμεταλλευτούν με τον πιο ύπουλο τρόπο και δεν πρέπει να τους χαριστούμε.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να γκρεμίσει τη σαπίλα δεκαετιών και να στεφθεί πανάξια αήττητος νταμπλούχος, δίνοντας πολλές μάχες και κάνοντας αρκετές κατακτήσεις με μεγαλύτερη, τη συμμετοχή ξένων διαιτητών στο πρωτάθλημα.

Αυτή θεωρούσα και συνεχίζω να θεωρώ ότι είναι η κίνηση Ματ! Προσωπική μου λοιπόν άποψη, χωρίς να προσπαθώ να υποδείξω σε κανέναν τι να κάνει, είναι ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει τους αγώνες, μόνο αν η Πολιτεία και οι θεσμοί εξασφαλίσουν τη συμμετοχή των ξένων διαιτητών, τόσο στο χόρτο όσο και στο VAR,στο βαθμό που αυτή έχει προβλεφθεί!

Αν δεν είναι σε θέση να το κάνουν, τότε η περιβόητη παύλα είναι μονόδρομος...

Απλά και ξεκάθαρα...

Ακόμα και αυτό το πρωτάθλημα, για να το πάρουν, θα πρέπει να ιδρώσουν...

Διαβάστε ακόμη...