Έμπρακτη στήριξη στο Βόλεϊ!

Ο ΠΑΟΚ δίνει αύριο στο παλατάκι πολύ σημαντικό αγώνα για το πρωτάθλημα Βόλευ.
Sourmenetes
Έμπρακτη στήριξη στο Βόλεϊ!

Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ τελευταία έγινε και μια ακόμα κίνηση με φόντο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του κυπέλλου και του Λιγκ καπ. 

Το τμήμα έχει μεγάλη ανάγκη τη στήριξη του κόσμου, καθώς έχει νοιώσει έντονα το να παίζει με λιγοστό κόσμο στα εντός έδρας ματς. Σε αυτό βέβαια παίζει μεγάλο ρόλο και οι ώρες που διεξάγονται τα παιχνίδια, συνήθως νωρίς την Παρασκευή το απόγευμα.

Ήρθε η ώρα να δείξουμε έμπρακτα τη στήριξη στο τμήμα του Βόλεϊ, μιας και το αξίζει 100% αφενός μεν για τη σοβαρότατη προσπάθεια που γίνεται, καθώς και για το ζήλο και τη θέληση που δείχνει για την κατάκτηση των τίτλων. Οι αντίπαλοί μας ξεκίνησαν ως φαβορί αλλά η αρμάδα του Καλμαζίδη τ' ανέτρεψε όλα, φέρνοντας τα πάνω κάτω και από αουτσάιντερ μετατράπηκε σε φαβορί.

Αξίζει να δείξουμε για μία ακόμα φορά την αγάπη μας για οποιοδήποτε τμήμα φέρει το Δικέφαλο στο στήθος. Πόσο μάλλον για μια ομάδα που δεν αντιμετωπίστηκε στα σοβαρά από εμάς τους ίδιους και την σνομπάραμε τον πρώτο καιρό.

Εμείς πρέπει να Στηρίξουμε!

Εμείς πρέπει, είτε μεμονωμένα είτε οργανωμένα να δώσουμε βροντερό παρόν!

Εμείς πρέπει να εκτιμήσουμε όσα μας έχει προσφέρει και όσα πρόκειται να μας προσφέρει το τμήμα και να ενισχύσουμε την προσπάθεια.

Ακόμα και να μην μπορέσουμε να παρευρεθούμε μία τυπική ενίσχυση μέσω ενός εισιτηρίου είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις και να κατευθυνθούμε εκεί που μας οδηγεί η ομάδα.

Μην της γυρίσουμε την πλάτη!

Όλοι αύριο στο Παλατάκι!

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!

Διαβάστε ακόμη...