Τίποτα δεν τελείωσε!

Ο ΠΑΟΚ έδωσε χθες ένα αγώνα must win, αλλά δεν κατάφερε να τον κερδίσει. Τελείωσαν όλα όμως;
Sourmenetes
Τίποτα δεν τελείωσε!

Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου έδωσε μία πολύ δυνατή μάχη, με όσα όπλα είχε διαθέσιμα, ανάγκασε τον αντίπαλο σε ρόλο κομπάρσου αλλά το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν ήρθε. Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μοναδικός πρωταγωνιστής εντός γηπέδου, με του παίκτες του ΠΑΟΚ να παίζουν πολύ σοβαρό ποδόσφαιρο με σωστή ανάπτυξη, με σωστή προσέγγιση και οι ευκαιρίες ήταν κλασικές από τα πρώτα λεπτά.

Τι να θυμηθείς και πώς γλίτωσε ο απαθής ολυμπιακός από του χάρου τα δόντια.

Το πλασέ του Κούρτιτς που έκανε 2 κόντρες για να μην μπεί, την καρφωτή κεφαλιά του Ίνγκανσον (αξίζουν τα εύσημα στον Βάλτσικ) από τα 2 μέτρα ή το πλασέ του Τσιγγάρα σε κενή εστία...Και η συνέχεια γνωστή! Αλλεπάλληλα σουτ των Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ με αποκορύφωμα το δοκάρι και πάλι με τον Τσιγγάρα..
Πραγματικά μιλάμε για σωρεία ευκαιριών που σπαταλήθηκαν από τους παίκτες είτε ελλείψει ποιότητας είτε γιατί δεν είχανε την κατάλληλη ψυχραιμία και σωστή τελική προσπάθεια, ώστε να καθαρίσουν το ματς. Ο αντίπαλος με μια τυχερή φάση ισοφάρισε και δυστυχώς το αποτέλεσμα κλείδωσε στο «Χ».

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε, χωρίς όμως να σημαίνει αυτό ότι έχει τελειώσει η υπόθεση πρωτάθλημα. Η ομάδα μας οφείλει να παλέψει μέχρι το τέλος και να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν. Η διαφορά είναι μεγάλη αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι αναστρέψιμη καθώς υπάρχουν αρκετά ντέρμπι στα οποία μπορούν να χαθούν βαθμοί.

Η ομάδα έχει αρκετά απαιτητικό και δύσκολο πρόγραμμα αλλά οφείλουμε να μείνουμε εντός των 3 στόχων μέχρι τέλους και να το παλέψουμε. Είναι απανωτά τα παιχνίδια σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για κανέναν εντός ομάδας, για απώλεια στόχου χωρίς να δοθεί μάχη.

Για αυτό το λόγο πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι και διαθέσιμοι προκειμένου να παίξουν είτε πρωταγωνιστικό ρόλο, είτε βοηθητικό για να καταφέρει η ομάδα μας όσα περισσότερα μπορεί. Κανείς δεν περισσεύει και κανείς δεν πρέπει να βγει εκτός της εξίσωσης.

Είναι πολλά τα ματς και η παραμικρή βοήθεια είτε ξεκούραση του βασικού κορμού θα συνιστά αβαντάζ για την ομάδα μας. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν ενισχύθηκε σε μεγάλο βαθμό, η επάνοδος του Ολιβέιρα σε λίγο καιρό καθώς και η επιστροφή του Καντουρί, θα πρέπει να αξιοποιηθούν. Αυτά τα εργαλεία έχει ο προπονητής διαθέσιμα, αυτά πρέπει να αξιοποιήσει στο 100%.


ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!

Διαβάστε ακόμη...