Μόνος του και όλοι τους!

Δύσκολη νίκη για τον ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού με 3-2 στο γήπεδο της Τούμπας ...
Μόνος του και όλοι τους!

Υπάρχουν παιχνίδια θεωρητικά εύκολα και παιχνίδια θεωρητικά δύσκολα. Τα πιο απρόβλεπταόμως, δεν είναι ούτε τα μεν, ούτε τα δε. Είναι παιχνίδια όπως το χθεσινό, το οποίο ήταν ένα πολύ πονηρό παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι έχοντας μόλις ολοκληρώσει μια σειρά τριών πολύ απαιτητικών αγώνων κόντρα στον Παναθηναϊκό , οι οποίοι, όπως είναι λογικό ,έφεραν στα σωματικά και πνευματικά όρια τους τους παίκτες της ομάδας.

Αυτό έγινε εμφανές χθες στο γήπεδο με μεγάλη ευκολία. Καταρχάς, ο Δικέφαλιος παρατάχθηκε με απόντες δύο από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας, τους Ίνγκανσον και Αουγκούστο,ενώ και όσοι αγωνίστηκαν γρήγορα έγινε φανερό πως (πνευματικά τουλάχιστον) ήταν σε κακή μέρα.

Τίποτα από αυτά όμως δεν θα είχε σημασία αν δεν υπήρχε αυτός ο τεράστιος Έλληνας διαιτητής ονόματι Διαμαντόπουλος, ο οποίος έκανε την αποκάλυψη της χρονιάς με πέναλτι που καταλόγισε (αφού το είδε και στο VAR!) υπέρ του Λεβαδειακού. Με τον τρόπο αυτό επέτρεψε στους παίκτες της αντίπαλης ομάδας να πιστεύουν πως μπορούν να χτυπήσουν το παιχνίδι, ενώ εκνεύρισε και τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ευτυχώς όμως για εμάς, η ομάδα πέτυχε άλλα δύο γκολ (παρά την γενικά μέτρια απόδοση της), με αποτέλεσμα να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στους πέντε βαθμούς και να δώσει αγώνα υψίστης σημασίας την ερχόμενη Κυριακή για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Στα θετικά του χθεσινού αγώνα ήταν η ξεκούραση βασικών μονάδων, αλλά και η νοοτροπία νικητή που χτίζεται, ενώ στα αρνητικά ήταν ξεκάθαρα το γεγονός πως για πολλοστή φορά οι διαιτητές δεν σέβονται την ομάδα καταλογίζοντας ένα πέναλτι που αν δινόταν σε γήπεδο κάποιου εκ του πρώην ΠΟΚ, μάλλον θα υπήρχε πολύ μεγάλο πρόβλημα για τον ρέφερι.

Υ.Γ: Όποιος είναι ΠΑΟΚ, θα πρέπει να αισθάνεται περήφανος για τις δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Υ.Γ: Θρήνε θυμήσου, εδώ είναι Βορράς.

Διαβάστε ακόμη...