Ήταν ΠΑΟΚάρα!

Άλλη μία νίκη για τον ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου στη Λαμία με το ευρύ και εύκολο 0-3 ...
Ήταν ΠΑΟΚάρα!

Εφτά νίκες στα οκτώ τελευταία ματς, 15-1 γκολ και επικρατήσεις χωρίς να ανεβάζουμε πίεση. Είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε;

Άλλο ένα ματς, άλλη μία νίκη για τον ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου που έκανε το καθήκον του και επικράτησε και στη Λαμία.

Σε ένα ματς στο οποίος εφαρμόστηκε rotation από την μεριά του Δικεφάλου, καθώς θέση στο αρχικό σχήμα πήραν οι Νάσμπεργκ, Λύρατζης, Ντάντας και Μουργκ, ο Δικέφαλος απέδειξε πως είναι ο ορισμός της ομάδας.

Πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα, πίεσε ασφυκτικά και προηγήθηκε γρήγορα χωρίς να δώσει περιθώρια αμφισβήτησης στον αντίπαλο, ενώ και το δεύτερο γκολ που είναι αποτέλεσμα οργανωμένου transition και αντεπίθεσης ήρθε για να σφραγίσει χθες, αυτό που ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται να κάνει από την αρχή της χρονιάς. Να τελειώνει τα παιχνίδια γρήγορα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λογικό να πέσει ο ρυθμός, αφού τα παιχνίδια που έρχονται είναι πολλά και οι παίκτες πρέπει να προστατευθούν, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον ΠΑΟΚ να πετύχει ένα ακόμη εξαιρετικό τέρμα, αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας που αν το πετύχαινε άλλη ομάδα θα είχαμε έκτακτα δελτία ειδήσεων και μεγάλα λόγια περί..διαστημικού ποδοσφαίρου.

Εν ολίγοις, ο Δικέφαλος ανεβαίνει, οι παίκτες του δείχνουν όλοι να είναι ενεργοί και διψασμένοι για νίκες και το μόνο σίγουρο είναι πως τα καλύτερα έρχονται.

Υ.Γ: Μπράβο στην διοίκηση για την ενίσχυση της ομάδας με έναν ποδοσφαιριστή ποιοτικό, με παραστάσεις και νούμερα που αγωνίζεται σε θέση που η ομάδα πονάει και θα βοηθήσει σίγουρα.

Υ.Γ1: Θέλει μεγάλη μιζέρια (ή να είναι κάποιος σε εντεταλμένη υπηρεσία) για να πηγαίνει τόσο καλά η ομάδα και να ασχολείται κανείς με το...αν παίζει ο Μπίσεσβαρ ή ο Κουαλιάτα ή ο οποιοσδήποτε.

Υ.Γ2: La lucha sigue.

Διαβάστε ακόμη...