Χαμηλά τη μπάλα, ψηλά το κεφάλι

Ναι, η ομάδα πάει τρένο. Ναι, φαίνεται ότι μπορεί να δημιουργηθεί επιτέλους ένα σύνολο αντάξιο και των προσδοκιών που έφερε ο Ιβάν Σαββίδης πριν 5 χρόνια αλλά και αντάξιο του τεράστιου λαού που κουβαλάει στις πλάτες του τον ΠΑΟΚ τόσες δεκαετίες. Αλλά...
Χαμηλά τη μπάλα, ψηλά το κεφάλι

Πάντα θα πρέπει να κρατάμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας αυτό το “αλλά”. Τη μπάλα χαμηλά αδέρφια. Έχει πολύ δρόμο ακόμα η ιστορία. Και για φέτος αλλά και γενικότερα. Η κατάσταση στο Ελλ.πρωτάθλημα ΔΕΝ φαίνεται να έχει αλλάξει, τουλάχιστον στο βαθμό που να μπορούμε να το θεωρούμε ότι διέπεται από ισονομία. Κλίκες και παραρτήματα ακόμα υπάρχουν, ο γαβρος ακόμα συνεχίζει να πουλάει νταηλίκι ανενόχλητος. Ακόμα πολλά υπάρχουν που πρέπει να αλλάξουν. Για αυτό, χαμηλά τη μπάλα ΠΑΟΚτσή.

Αλλά η ομάδα δείχνει εξαιρετικά δείγματα, ακόμα και αν σήμερα δεν τα καταφέρει: σε ένα ματς όμως που όπως και αν το δει κανείς, αγωνιστικά, στοιχηματικά, βάση...αριθμών... μπορεί να κρύβει μια “γκέλα” για τον Δικέφαλο. Ακόμα και αν με τη Σάλκε δεν τα καταφέρει. Ακόμα και αν δεν συνεχίσει με τον ίδιο -εντυπωσιακό- τρόπο στο πρωτάθλημα. Δείχνει ένα σημαντικότατο στοιχείο: Ότι ξέρει που υστερεί, που υπερτερεί και πως να καλύψει τις αδυναμίες της τονίζοντας παράλληλα τα προτερήματα της. Αυτό για το μέλλον μόνο ελπίδα μπορεί να προσφέρει. Για αυτό, ψηλά το κεφάλι ΠΑΟΚτσή. Η ομάδα μας αυτή τη στιγμή αποπνέει τη μεγαλύτερη υγεία, δείχνει ότι έχει το μεγαλύτερο ταβάνι, δείχνει διάθεση εξέλιξης και περισσότερο από όλα: δείχνει δίψα για διάκριση!

Ο καιρός γαρ εγγύς αλλά και η χρονιά ακόμα έχει δρόμο. Όπως και η πραγματική ολοκλήρωση της ομάδας, όπως και η πραγματική επανεμφάνιση της ΠΑΟΚτσίδικης κερκίδας όπως την μάθαμε από παιδιά, όπως μας μεγάλωσε και μας έδειξε κάποτε το δρόμο. Αλλά τα δείγματα είναι τόσο ενθαρρυντικά που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι αυτή τη φορά, κάτι πραγματικά καλό δείχνει να συμβαίνει: Ότι ήρθε και η δική μας η σειρά, επιτέλους.

Για αυτό, λίιιγο υπομονή ακόμα. Τη μπάλα χαμηλά. Αλλά, με περηφάνια, το κεφάλι ψηλά.

ΑΪΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...