Όταν θα κερδίσετε τον ΠΑΟΚ, θα έχετε "φτύσει αίμα"!

Αρχικά, να ζητήσω συγγνώμη από τους ενοχλημένους συνοπαδούς μου, που πανηγυρίζω το Χ!
Μπαρκαρούτσος
Όταν θα κερδίσετε τον ΠΑΟΚ, θα έχετε "φτύσει αίμα"!

Κι ας κερδίσαμε έναν πολύτιμο βαθμό στο κυνήγι της κορυφής, παρ'όλο που η εικόνα μας για 45' ήταν Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΕΤΟΣ!

Ο βάζελος έβαλε 2 γκολ δώρα της άμυνας του ΠΑΟΚ. Ένα με assist του Crespo και ένα που βρέθηκαν 2 παίκτες μόνοι με τον τερματοφύλακα, που δεν θα το ξαναπάθουν αυτό φέτος οι συγκεκριμένοι ούτε στο κύπελλο με ομάδα Β εθνικής.

Ο ΠΑΟΚ έβαλε 2 γκολάρες και θα μπορούσε να είχε βάλει άλλα δύο γκολ, το δοκάρι του Matos και την τεράστια απόκρουση Διούδη στη κεφαλιά του Akpom!

Ο βάζελος πήγε να πάρει το ματς με καθυστερήσεις από το 15', με πτώσεις παικτών, με χωριατομανούρες του πάγκου κυρίως στο τέλος του αγώνα και ντεμέκ τσαμπουκάδες στους διαιτητές.

Σήμερα πήραμε έναν βαθμό που, γαμώτο, τον αξίζαμε! Κάποτε τρώγαμε γκολ στο 70' και είχε λήξει το ματς, κατεβασμένα βρακιά ο ΠΑΟΚ και το μέτωπο κάτω! Αν βάζαμε κανένα τυχαίο γκολ (πχ φάουλ Vukic στον Εργοτέλη), έλεγε ο κόσμος "μέταλλο νικητή" και "αρνείται να χάσει". Σήμερα γιατί ορισμένοι δεν το λέτε;;;;

Ε ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΚίτες, πανηγυρίζω το Χ! Και όχι, δεν έγινε μικρή ομάδα ο ΠΑΟΚ σε ένα βράδυ, ούτε ο βάζελος μεγάλωσε... Έφτασε ίσως πιο κοντά από τον καθένα να σπάσει το αήττητο 44 αγώνων, αλλά δεν το κατάφερε...διότι ΕΥΤΥΧΩΣ υπάρχει το όργανο απόδοσης δικαιοσύνης που λέγεται VAR και βρέθηκαν 2 ικανοί άνθρωποι να το χειριστούν απόψε!

Πανηγυρίζω το Χ γιατί αν δεν υπήρχε το VAR που ο ΠΑΟΚ ζητάει 3 χρόνια (του οποίου την εγκατάσταση αρχικά ο Ιβάν Σαββίδης προσφέρθηκε να αναλάβει σε όλα τα γήπεδα!), σήμερα θα έληγε διπλό.

Καλή χώνεψη τώρα, σε κάθε οπαδό αθηνέζικης ομάδας...

Ο ΠΑΟΚ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥΛΑ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ!
ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΦΤΥΣΕΙ ΑΙΜΑ.

ΥΓ1: Υπέροχο συναίσθημα να κάνεις γαύρους να ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ για νίκη του βάζελου!

ΥΓ2: Όλη η χαβούζα ενωμένη...

ΥΓ4: Δηλώνουμε υπερήφανα αντικανονικοί απέναντι στη κανονικότητά σας.

Διαβάστε ακόμη...