"Συγχαρητήρια για το Χ στη Τούμπα!"

Μπορεί να πέρασε σχεδόν μια βδομάδα από το τοπικό ντέρμπυ με τον συμπολίτη, αλλά η καζούρα στην παλινδρομούσα ομάδα δεν παλιώνει, καθώς πάντα υπάρχει νέο "υλικό"!
Μπαρκαρούτσος
"Συγχαρητήρια για το Χ στη Τούμπα!"

Να ξεκαθαρίσω, αρχικά, πως εδώ και πολλά χρόνια λέω πως πρέπει να κάνουμε πράξη σαν λαός το "στ'@@ μου τον γράφω τον Αρούλη", καθώς μισητή μας ομάδα δεν γίνεται να είναι μια ομάδα που συστάθηκε το 2016, με λιγότερο λαό από εμάς, που έχει πέσει στο ποδόσφαιρο 3 φορές και στα άλλα αθλήματα (πλην μπάσκετ) δεν υπάρχει σε Α1 κατηγορία! Ο εχθρός του ΠΑΟΚ είναι πολύ νοτιότερα...

Παρ' όλα αυτά, δεν γίνεται να αρνηθώ την αφορμή καζούρας που δίνουν οι συμπολίτες!

Μετά το 2-2 στη Τούμπα, όπου αμφότερες οι ομάδες ήταν πολύ κακές, η ατμόσφαιρα στη Παπαναστασίου ήταν γιορτινή... Μάλιστα, η ΠΑΕ Ο. Α.Ρ.Η.Σ. κυκλοφόρησε στη μπουτίκ ανορθόγραφο μπλουζάκι με το σκυλίσιο κατούρημα του Ideye (κρίμα να είσαι γνωστός στην Ελλάδα επειδή κατουράς στα 4!) που προφανώς εκφράζει τα ιδανικά της ομάδας και το επίπεδο του Ideye! Να σημειωθεί, πως το μπλουζάκι πλέον κυκλοφορεί με σωστή ορθογραφία, έπειτα από υποδείξεις ΠΑΟΚτσήδων στα social media!

Το πανηγυρικό κλίμα για το Χ στη Τούμπα δεν σταμάτησε εδώ, καθώς στη σελίδα της ΚΑΕ Άρης είδαμε ανακοίνωση για την άρση των ban μεταγραφών από τη FIBA μετά από χρόνια (ομολογουμένως μεγάλο γεγονός για εκείνους), αλλά πάλι βρήκαν αφορμή και το ΥΓ3 επιφύλασσε έκπληξη, απροσδόκητη για "μεγάλη ομάδα"!

Πρώτη φορά βλέπω μια ομάδα που αυτοαποκαλείται "μεγάλη", να δέχεται συγχαρητήρια για μία ισοπαλία σε τοπικό ντέρμπυ. Αν ήταν όντως μεγάλος ο ποδοσφαιρικός Άρης, θα πανηγυρίζατε Χ;

Ευχαριστούμε για τις στιγμές γέλιου!

ΥΓ: מזל טוב

Διαβάστε ακόμη...