Ρεκόρ γελοιότητας!

Ρεκόρ γελοιότητας από τον μίζερο συνταξιούχο άσχετο με το άθλημα του ποδοσφαίρου αυλοκόλακα και μεγάλο γλυφτράκι του χοντρού...
Ντίνος Liverpool
Ρεκόρ γελοιότητας!

Ο πρώην δήθεν προπονητής ποδοσφαίρου αποκαλεί... "σίχαμα" τον μεγαλύτερο ξένο ποδοσφαιριστή που ήρθε ποτέ στην Ελλάδα! Αυτός ο μίζερος, αυτός ο "μικρός" τολμά και πιάνει στο στόμα του τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και τον ΠΑΟΚ χωρίς πρώτα να κάνει γαργάρες με άκουα φόρτε! Κι όμως, αυτός ο "κύριος" έκατσε κάποτε στον πάγκο της ομάδας μας!

Προπονητής ντεμέκ, τολμά και κρίνει έναν ποδοσφαιριστή κάνοντας τα στραβά μάτια στην κάκιστη διαχείριση που έτυχε από τον προηγούμενο προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος ευθύνεται και για τον τραυματισμό του. Συμπεράσματα που με μεγάλη χολή, αλλά και ευχαρίστηση εκτοξεύει για πολλοστή φορά για την ομάδα μας και τα στελέχη της.

Σιγά να μην γράψουμε το όνομά του και να μην δημοσιεύσουμε φωτογραφία του! Στο site μπαίνουν και μικρά παιδιά!

Σίχαμα είναι η δολοφονική αγκωνιά του Μποτία, την οποία έκανε γαργάρα ο... "ειδήμονας"!

Κανένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν είναι σίχαμα και πολύ περισσότερο ένας αθλητής του βεληνεκούς του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Βούλγαρου ποδοσφαιριστή μας, που διακαώς επιθυμούσαν στο λιμάνι της Μουνιχίας, αλλά αυτός δεν τους έκανε τη χάρη!

Περιμένουμε αντίδραση και από την ΠΑΕ... Δεν μπορεί ο καθένας να θίγει δημόσια τον ΠΑΟΚ και τα στελέχη του!

Ντίνος Λαζαρίδης

ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚάρα μου,

ζω ΜΟΝΟ για σένα ομαδάρα μου

Διαβάστε ακόμη...