Αφήστε τις φιέστες κατά μέρος!

Δεν ήταν λίγα τα κείμενα που ανέβηκαν τις προηγούμενες μέρες σε διάφορες ιστοσελίδες, αναφορικά με τη ... φιέστα που ΘΑ διοργανωθεί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!
Daimon4 Daimon4
Αφήστε τις φιέστες κατά μέρος!

Κείμενα τα οποία σε κάθε σκεπτόμενο ΠΑΟΚτσή μόνο οργή προκαλούν, καθώς είναι πάρα πολύ νωρίς για να γράφονται τέτοια πράγματα, μιας και το πρωτάθλημα είναι ακόμη σε πλήρη εξέλιξη! Προφανώς οι συγγραφείς αυτών των απαράδεκτων κειμένων ή ζουν στον κόσμο τους ή θέλουν με πρόθεση να μας αποπροσανατολίσουν!

Η ομάδα την Κυριακή παίζει τον 26ο τελικό στην Ξάνθη και συ μας γράφεις ότι ενδέχεται να έρθει στην Τούμπα ο Ρονάλντο; Μα τόσο πια δε νιώθεις! 

Το παιχνίδι στην ακριτική Ξάνθη θα είναι μια πραγματική μάχη, όσοι βρεθούμε στα Πηγάδια βλέπω να αφήνουμε τα λαρύγγια μας στις κερκίδες, μιας και η νίκη φυσικά αποτελεί μονόδρομο! Το τρίποντο που θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στον πολυπόθητο τίτλο πρέπει να είναι η κυρίαρχη σκέψη και όχι αν ο Ρονάλντο και η παρέα του έρθουν στην Τούμπα για φιέστες και τα σχετικά!

Αυτά θα τα δουν αυτοί που πρέπει να τα δουν και θα μπορούν να τα κανονίσουν όταν ο τίτλος θα έχει κριθεί και μαθηματικά! Λογικά και αν όλα πάνε κατ' ευχήν, χρόνος για διοργάνωση φιέστας θα υπάρχει αρκετός! Για την ώρα προσήλωση στον στόχο και μόνο σε αυτόν!     

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...