Tης Μεταμορφώσεως...

Μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και το θλιβερό γεγονός ότι η Ελλάδα έμεινε χωρίς εκπροσώπηση των ομάδων της από πολύ νωρίς, στην Ελλάδα των διαταραγμένων έγινε "της μεταμορφώσεως"...
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Tης Μεταμορφώσεως...

Ξαφνικά το "μίλκο κάπ" έγινε μια "μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση" που οι νίκες "δίνουν πρεστίζ στην ομάδα και βαθμούς στην χώρα"!

Ξαφνικά μεγάλες οργανωσεις και παραρτήμτα, "διακρίνονται" στις "ευρωπαϊκές διοργανώσεις" έχοντας ως στόχο " να φτάσουν όσο γίνεται πιο μακριά".

Ξαφνικά αν οι ΠΑΟΚτσήδες έχουν την ατυχία και την γκαντεμιά να υποχρεωθούν να παρακολουθήσουν αγώνες ξένων ομάδων στο conference, τότε δεν θα βλέπουν αγώνες του " μίλκο κάπ", όπως έβλεπαν οι άλλοι πέρυσι, αλλά "μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια".

Ξαφνικά "σφάζονται" οι ομάδες στην Ευρώπη επειδή υποχρεώθηκαν να παίξουν 12 (!) ολόκληρα λεπτά με παίκτη λιγότερο σε σχέση με τον αντίπαλο.

Τι λες ρε παιδί μου; Φοβερό.

Και όταν έπαιξες ένα ημίχρονο 10 εναντίον 10 τι ακριβως έκανες μέσα στο γήπεδο; Με τις μεταγραφάρες σου και την ομαδάρα σου;

Εντάξει ξέρουμε πως θα δράσεις. Όπως στο 5-1 με την Χονβεντ. Ακόμη ζαλισμένοι είναι οι Ούγγροι και οι διαιτητές απο την νύχτα στο ξενοδοχείο.

Εξάλλου το να καταλογιζονται 3 πεναλτι σε βαρος σου όπως εκανε ο ρέφερι στην Ολλανδια , ειναι κάτι ...φυσιολογικό και "δεν πρέπει να ψάχνεις για δικαιολογίες".

Θα ήθελα ν' αναφερθώ και στην εγκληματική και το παράρτημα ...αλλά δεν πρέπει διότι είναι "της μεταμορφώσεως" και μπορεί αν εξελιχθεί σε "παραμορφώσεως".

Διότι στην Θεσσαλονίκη οι μπαλαδόφατσες είναι "παραμορφωμένοι". Βλέπουν πολύ μπάλα και γνωρίζουν.

Τους έχουν φύγει τα μαλλιά από την πολλή γνώση ...

Εντάξει μπορεί ν' "αμείβονται" και λίγο παραπάνω για τις γνώσεις τους , αλλά δικαίως.

Και σε μαθαίνουν και σένα μπάλα. Και βλέπεις όλα τα 'στραβά" στο ρόστερ και στην προετοιμασία και στα φιλικά και τα ... τέτοια μου κουνιούνται.

Και δεν συνειδητοποιείς ότι ζεις στην αιλλάδα του ΚΑΛΠΙΚΟΥ και ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥ και ΣΤΗΜΕΝΟΥ Πρωκαταθλήματος και βγάζεις ποδοσφαιρικά συμπεράσματα με ΛΑΘΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

Και πας στην Ευρώπη και ΤΡΩΣ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν' ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Οτι πλέον το ποδοσφαιρο Α Λ Λ Α Ξ Ε.

Για να πας σε ομίλους του ... μιλκο καπ θέλεις 6 παινχιδια. Πάμε πάλι: 6 παιχνίδια.

Με ομάδες απο ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ...

Ξέρεις πως σε βλέπουν οι οπαδοί ομάδων ακόμη και από τη Μαλτα;

ΣΑΝ ΞΕΡΟΛΟΥΚΟΥΜΟ. Παρακαλάνε να κληρωθούν με "ελληνικές ομάδες".

Έχεις υπ' οψιν σου τι σημαινει ποδοσφαιρικα μια ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ,ΤΣΕΧΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ ακομη και ΒΟΣΝΙΑ; Τα λεφτά που έχουν φέρει οι Βόσνιοι παίκτες στην πατρίδα τους από μεταγραφές εσύ δεν θα τα δεις ούτε σε 200 χρόνια!

Αλλά πραγματικά "ζεις στον κόσμο σου" ή μάλλον στον "κόσμο" που σου εχουν δημιουργήσει αυτοί που σε θέλουν κοιμισμένο στον απόπατο της αιλινικοις πρωκτοσφαιρικής πραγματικότητος.

Ν' ανέβει λέει η στάθμη του "ανταγωνισμού" του πρωκταθλήματος.

Πολύ απλή είναι η λύση: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ο διαιτητής να σφυρίξει πάνω από 18-20 φάουλ στο παιχνιδι ΤΕΛΟΣ (όχι βέβαια υπέρ ενός) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να σφυρίζεις όταν διεκδικείται η μπάλα με το σώμα, ΤΕΛΟΣ.

Έχεις υπολογισει τον καθαρό χρόνο παιχνιδιού; Ένα 15λεπτο ανά παιχνίδι.

Αλλα αν γινει αυτο πως οι οργανωσεις θα εχουν τον "ελεγχομενο ρυθμό" στα φιλικα που παιζουν; Για να ειναι ...ξεκουραστοι να "θριαμβευουν" με δεκάδες νικες που ειπε ο αλλος ο "κλεφτοκοτας" απο την Πορτογαλία;

Και μέσα σ' αυτον τον "κόσμο" κρίνεις και τον ΠΑΟΚ.

Λες και όλα ειναι "αγγελικα πλασμένα".

Λες και δεν υπάρχει πωλητική στην μέση.

Λες και δεν υπάρχει συμφέρον, λες και δεν υπάρχει παρασκήνιο, λες και δεν υπάρχουν ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που ξέρουν ότι κινδυνεύει η ζωή η δική τους ή φιλικών/συγγενικών προσώπων.

Μιλάς για μπάλα λες και το μόνο που κυριαρχεί είναι "ποδοσφαιρικά κριτήρια".

Ενώ παίζεται η ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ σαν προσωπικοτητα και σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ, σαν πολίτης αυτής της ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗΣ χώρας, σαν ΟΝ που νέμεται τα καλά του Πλανήτη και απειλείσαι από διαταραγμένους και ψυχασθενείς, εσυ ασχολείσαι ... σαν να μην συμβαινει τίποτα .

Ώρα να ..μεταμορφωθείς, αν δεν θελεις να εξαϋλωθείς, ζώντας στον ...κόσμο σου που εινα ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ άλλων.

Αυτοί οι στίχοι είναι ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΙ ΑΠΟ ποτε, αλλιως ..άλλαξε πλευρό και μην παραπονεθείς για όσα έλθουν:

".......Ήρθε ο καιρός να μου πεις, είναι καιρός να μου πεις

Τι γυρεύουμε εμείς μέσα στη νύχτα των άλλων....."

Διαβάστε ακόμη...