Ανώτερος ο ΠΑΟΚ σε όλους τους τομείς!

1 ώρα και 11 λεπτά ήταν αρκετά για να καθαρίσει ο ΠΑΟΚ την Μοντάνα και να βάλει γερές βάσεις για την πρόκριση στους "32" της διοργάνωσης.
Κουβανός Κουβανός
Ανώτερος ο ΠΑΟΚ σε όλους τους τομείς!

Ανώτερος ο ΠΑΟΚ σε όλους τους τομείς όπου είχε σε πολύ καλή επιθετική μέρα όλους τους παίκτες, ενώ το μεγάλο του όπλο ήταν το σερβίς με το οποίο προκάλεσε τρομερά προβλήματα στην υποδοχή. "Χάλασε" πρώτος το παιχνίδι της Μοντάνα και μετά ήρθε το σκορ ως ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Δεν είναι τυχαίο κιόλας ότι από τους 54 πόντους της ομάδας οι 24 ήταν Βreak Points, δηλαδή οι πόντοι που προήλθαν όταν ήμασταν εμείς στο σερβίς, έναντι 7 των αντιπάλων. Αυτό μάλιστα αποτυπώνεται τόσο στα κάκιστα ποσοστά των Βούλγαρων όσο και στους 6 άσσους που πήρε ο ΠΑΟΚ. Αποτέλεσμα η Μοντάνα να μην αναπτύσσεται σωστά και όλοι οι παίκτες της να έχουν κακή απόδοση επιθετικά.

Επιθετικά ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός με τον Ράπτη να ξεκινάει μεν μέτρια αλλά στα επόμενα σετ ήταν ανεβασμένος και άρχισε να δείχνει τις επιθετικές του αρετές. Ντε Ντρις σταθερά καλός, ενώ ανεβασμένος δείχνει ο Σωτηρίου όπου συνεχίζει τις πολύ καλές του εμφανίσεις, δείχνοντας έναν άλλον Σωτηρίου από αυτόν που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια. Πιο εγκεφαλικό παιχνίδι πια από τον έμπειρο ακραίο. Πολύ καλός και ο Βουλκίδης σήμερα επιθετικά.

Καλό μοίρασμα του παιχνιδιού από τον Ουολς και μάλιστα από το 2ο σετ και έπειτα βλέπαμε να παίζεται πολύ ωραίο βόλεϊ με τον Καναδό να ενεργοποιεί όλους τους παίκτες στο σώστο τάιμινγκ και με σωστές πάσες.

Στην υποδοχή δεν είχαμε κανένα θέμα με τον Ράπτη να μην απειλείται καθόλου και να είναι τόσο καλός που έπειτα όλοι σημάδευαν τον Σωτηρίου χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Στο μπλοκ ήμασταν οι καλύτεροι και σε "σπασίματα" επιθέσεων και σε πόντους γεγονός που οδήγησε σε ακόμα χαμηλότερα ποσοστά στην επίθεση από τους φιλοξενούμενους.

Στα χάιλαϊτ θα κρατήσω την τελευταία επίθεση του Μούχλια που κυριολεκτικά έθαψε την μπάλα.

Χάρηκα πάρα πολύ για την ενέργεια που εβγάλε η ομάδα σε όλο το παιχνίδι. Άμυνες, ράλι, τρεξίματα και κυρίως χαρακτήρα. Η ομάδα βρίσκει την ταυτότητά της και αρχίζει να δουλεύει ως ένα καλοκουρδισμένο σύνολο.

Τα εύσημά μου στον προπονητή που παρά τις όποιες διαφωνίες μου δεν αμφισβήτησα ποτέ την ικανότητά του να βγάζει δυνατά σύνολα.

Μελανό σημείο, η απουσία του κόσμου....

Επόμενη αγωνιστική πάμε Κρήτη με αντίπαλο τον Ο.Φ.Η.

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!

Πηγή αρχικής εικόνας: acpaok.gr

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...