Τ. Κεραμυδά: «Μεγάλος στόχος μου η συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες!»

Για τις εξαιρετικές και ιστορικές επιδόσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρά-Στίβου, μίλησε στο acpaok.gr, η Τάνια Κεραμυδά, η οποία αναφέρθηκε και στους επόμενους στόχους της.
Τ. Κεραμυδά: «Μεγάλος στόχος μου η συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες!»
Photo Credits: @acpaok

Τάνια Κεραμυδά:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τις επιδόσεις μου αυτό το αγωνιστικό διήμερο. Ο ακοντισμός είναι το αγώνισμα μου και χάρηκα πάρα πολύ για το μεγάλο ατομικό και πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχα με 22.40. Είναι επίδοση που με κατατάσσει στις πέντε κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου και δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένη. Ωστόσο, δεν μπορώ να κρύψω ότι ακόμα βρίσκομαι σε σοκ με το Ευρωπαϊκό ρεκόρ που πέτυχα εχθές στη δισκοβολία. Ήτανε κάτι το οποίο ναι μεν περνούσε από το μυαλό μου κατά διαστήματα, αλλά δεν περίμενα αυτή την επίδοση. Πιστεύω ότι ήτανε ξεκάθαρα θέλημα Θεού. Επίσης, σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είχα την υποστήριξη αθλητών, γονέων και προπονητών του Τμήματος Στίβου και μου έδωσε μεγάλη δύναμη αυτή η καλή τους ενέργεια προς εμένα. Τους ευχαριστώ όλους!

Τώρα μου μένει ένας ακόμα αγώνας στη Γαλλία την επόμενη εβδομάδα, όπου θα πάρω μέρος στο διεθνές Grand Prix Handisport Open Paris. Ο μεγάλος μου στόχος είναι η συμμετοχή μου στους Παραολυμπιακούς αγώνες σε τρεις μήνες από τώρα. Για τον κάθε αθλητή είναι όνειρο η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς ή στους Παραολυμπιακούς αγώνες. Είναι η μεγαλύτερη αθλητική εμπειρία. Τα όρια τα έχω πετύχει, στο ranking είμαι αρκετά ψηλά και αναμένουμε με θετικές σκέψεις την τελική σύνθεση της ομάδας!». 

Διαβάστε ακόμη...