Κεραμυδά: «Θα πάμε τον ΠΑΟΚ ακόμα ψηλότερα!»

Η έφορος του τμήματος στίβου έδωσε το σύνθημα.
Πηγή: paok24.com
Κεραμυδά: «Θα πάμε τον ΠΑΟΚ ακόμα ψηλότερα!»
Photo Credits: @acpaok

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες το τμήμα στίβου του ΠΑΟΚ, με την έφορο Τάνια Κεραμυδά και τους προπονητές και προπονήτριες του συλλόγου να δίνουν το στίγμα τους για την έως τώρα πορεία, αλλά και το μέλλον.

Η Τάνια Κεραμυδά στην τοποθέτησή της ανέφερε:

«Οι προπονητές και οι προπονήτριες είναι πάρα πολύ σημαντικοί για το τμήμα. Αισθάνομαι ευλογημένη και ευγνώμων που συνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους, που έχω πια συναισθηματικό δέσιμο.

Αυτό που μας ενώνει είναι ότι όχι απλώς λέμε ότι είμαστε ΠΑΟΚ, αλλά το ότι νιώθουμε ΠΑΟΚ!

Αυτό μας κάνει όλους να έχουμε ένα κοινό όραμα. Να ανεβαίνει όλο και ψηλότερα ο ΠΑΟΚ στη βαθμολογία.

Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος σύλλογος, δε χρειάζεται να το αναλύσουμε. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι μόνο πρωταγωνιστής και τίποτα άλλο.

Μαζί θα τα καταφέρουμε, με τη στήριξη του κόσμου, να ανεβάσουμε ακόμα ψηλότερα την ομάδα μέχρι εκεί που δε φανταζόμασταν ούτε στα όνειρα μας, θέλω να πιστεύω.

Ευχαριστώ τους προπονητές μας για τη συνεργασία που έχουμε, τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο μας τον κ. Κατσαρή, γιατί πριν από 6 χρόνια που ανέλαβε το τμήμα ήμουν 28 ετών.

Με γνώριζαν ότι είμαι ΠΑΟΚτσάκι άρρωστο, ήμουν αθλήτρια στο τμήμα στίβου και στο τμήμα χάντμπολ, αλλά το να αναλάβει μια κοπέλα σε τέτοια ηλικία μια διοικητική θέση τόσο μεγάλης βαρύτητας, θα μπορούσαν να είναι επιφυλακτικοί. Και όμως μου έδωσαν την ευκαιρία.

Αλλά πιστεύω ότι με αυτούς τους άξιους προπονητές στο πλευρό μου, θα κάνουμε πολλά ακόμα βήματα παραπέρα».

Διαβάστε ακόμη...