Λουτσέσκου: «Αυτός ο τίτλος είναι κάτι πέρα από το ποδόσφαιρο, έζησα μία συναισθηματική κόλαση πριν τον Άρη»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την πιο ροκ χρονιά της καριέρας του, τις ξάγρυπνες νύχτες, τις αλυσίδες στην ψυχή και στο μυαλό του και την κατάκτηση του πιο μάγκικου πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Λουτσέσκου: «Αυτός ο τίτλος είναι κάτι πέρα από το ποδόσφαιρο, έζησα μία συναισθηματική κόλαση πριν τον Άρη»
Photo Credits: @paok24.com

Με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο αποτύπωσε την φετινή απαιτητική σεζόν που έζησε στο τιμόνι του ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι ατάκες του προπονητή του Δικεφάλου, μιλώντας στην Ρουμανία...

«Αυτός ο τίτλος είναι κάτι πέρα ​​από το ποδόσφαιρο, έτσι τον θεωρώ. Τα παιδιά έδωσαν το 150%. Αν δεν το είχαν κάνει, δεν θα είχαμε καμία ευκαιρία.

Είχα ξάγρυπνες νύχτες, με αγώνες Πέμπτη-Κυριακή, με έναν ασφυκτικό πρόγραμμα. Γυρνούσα 3-4 το πρωί στο σπίτι, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ξυπνούσαμε, ξανά στο δρόμο, ετοιμάζαμε τις βαλίτσες μας και φεύγαμε. Τα παιδιά ήξεραν πώς να αντιδράσουν και να παλέψουν.

Οι τελευταίες 3 μέρες ήταν μια συναισθηματική κόλαση για μένα. Αν και πίστευα και ήλπιζα βαθιά μέσα μου ότι μπορούσαμε να πάρουμε τον τίτλο, το μυαλό και η σκέψη μου δεν μου έδιναν ηρεμία.

Μου φαινόταν ότι είχα κάποιες αλυσίδες στην ψυχή και στο μυαλό μου που δεν με άφηναν να ζήσω. Είναι πολύ δύσκολο να πω τι με συγκίνησε...

Όταν τελείωσε το ματς, ένιωσα τεράστια ανακούφιση. Στο καμαρίνι υπήρχε τρέλα, ευτυχία. Δεν μπορώ να πω ότι έχω δει ποτέ τέτοια χαρά. Μου άρεσε που έβλεπα τη χαρά των ανθρώπων και την ευτυχία τους».

Διαβάστε ακόμη...