«Λάθος η πρώτη κίτρινη στον Μιχαηλίδη, έπρεπε να αποβληθεί ο Βερστράτε» (vid)

Σημαντικά λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο του διαιτητή Γκρίφιλντ στο Άρης- ΠΑΟΚ που έκρινε τον τίτλο του πρωταθλητή βρήκε στην ανάλυση του ο παλαίμαχος διαιτητής, Αριστομένης Κουτσιαύτης, μέσω της αθλητικής εκπομπής του Action 24.
Πηγή: thessports.gr
«Λάθος η πρώτη κίτρινη στον Μιχαηλίδη, έπρεπε να αποβληθεί ο Βερστράτε» (vid)
Photo Credits: @thessports.gr

Σε αυτή σημείωσε πως λανθασμένα δόθηκε η πρώτη κίτρινη στον Μιχαηλίδη, αφού του γίνεται φάουλ από τον Μορόν και όχι το αντίστροφο, ενώ είδε και απευθείας κόκκινη κάρτα στον Βεστράτε, για το φάουλ στον Κωνσταντέλια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σημαντικό λάθος, ο παίκτης του Άρη είναι αυτός που κάνει προβολή και θα έπρεπε να δοθεί φάουλ υπέρ του Μιχαηλίδη. Χάθηκαν αρκετές κίτρινες κάρτες όπως του Οντούμπαζιο και του Μπράμπετς, ενώ επίσης θα έπρεπε να δοθεί κίτρινη και στον Μορόν. Στο 24′ δεν δόθηκε σωστά πέναλτι στον Μορόν, αφού δεν κάνει παράβαση ο Σάστρε, ενώ παράβαση δεν υπάρχει ούτε πάνω στον Μιχαηλίδη, όταν ζήτησε πέναλτι ο ΠΑΟΚ. Στο 30′ στο πρώτο γκολ δεν υπάρχει παράβαση του Ζίβκοβιτς. Στο 45′ θα έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα στον Κωνσταντέλια για καθυστέρηση. Στο 51′ σωστά δεν δόθηκε πέναλτι για τον Άρη, ενώ στο 55′ θα έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα και όχι κίτρινη για το μαρκάρισμα (του Βερστράτε), πάνω στον Κωνσταντέλια. Είναι πάνω στον αστράγαλο και τον αχίλλειο τένοντα. Μεγάλο λάθος και του διαιτητή VAR. Στο 78′ σωστά ο πήρε κίτρινη ο Μιχαηλίδης».

Διαβάστε ακόμη...