Όλα γι όλα από τον ΠΑΟΚ - Το pregame ενός ακόμη ασπρόμαυρου «τελικού»

Ένα ακόμη ματς θανάτου θα δώσει ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, περιμένοντας τα... ευχάριστα από το Φάληρο. Προετοιμασία - εξπρές, συναγερμός για έξι και ραντεβού την Παρασκευή. Όλο το ρεπορτάζ από το ασπρόμαυρο στρατόπεδο!
Πηγή: sdna.gr
Όλα γι όλα από τον ΠΑΟΚ - Το pregame ενός ακόμη ασπρόμαυρου «τελικού»
Photo Credits: @sdna.gr

Η νίκη επί του Ολυμπιακού τον διατήρησε μέσα στο παιχνίδι. Δεδομένα το πρωτάθλημα, δύο στροφές πριν πέσει η αυλαία, δεν είναι στο χέρι του καθώς η ΑΕΚ είναι αυτή που ορίζει σήμερα την μοίρα της. Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ θα βρει στον δρόμο του έναν «λαβωμένο» Παναθηναϊκό που ψάχνει αποτέλεσμα... επιβίωσης.

Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο χαρακτηρίζεται ως ο... τελικός των τελικών. Ναι, ενδεχομένως μέχρι τον επόμενο. Το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει καμία πολυτέλεια χαλάρωσης για κανέναν εντός του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ οφείλει να κάνει πρωτίστως τη δουλειά του, να δώσει μία ακόμη «μάχη», όπως κάνει με επιτυχία το τελευταίο διάστημα, κι αν είναι να πέσει, να πέσει μαχόμενος μέχρι τέλους.

Αναμφίβολα στην Τούμπα, θα υπάρχουν «μάτια» και «αυτιά» στο Φάληρο, περιμένοντας τα... ευχάριστα από το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Για όποιον δεν μπορεί να το αντιληφθεί, ας το πάμε ξανά. Δεν είναι θέμα ανοιξιάτικης αγάπης ή καλοκαιρινού έρωτα. Είναι ένα πρωτάθλημα. Όποια ομάδα κι αν ήταν στο δρόμο του συνδιεκδικητή σου. Αλήθεια, αν η ΑΕΚ δυσκολευτεί στο Φάληρο, και υποθετικά ο Παναθηναϊκός προηγηθεί στην Τούμπα, δεν θα σφίξει τη γροθιά της; Το τι θέλει η κάθε ομάδα σήμερα είναι σαφές και ας αφήσουμε στην άκρη τα επικοινωνιακά τρικ...

Επιστρέφοντας στο αγωνιστικό σκέλος, δεν υπάρχουν απουσίες για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο, έχει σημάνει συναγερμός για έξι ποδοσφαιριστές δεδομένου πως βρίσκονται στο όριο καρτών. Σε περίπτωση που δει κίτρινη κάρτα ένας εκ των Μπάμπα Ράχμαν, Γιόνι Ότο, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, συν τους τρεις Σβαμπ, Μπράντον, Ντεσπόντοφ που κιτρινίστηκαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα χάσουν το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», που δεν αποκλείεται να κρίνει και τον πρωταθλητή στο φινάλε της σεζόν.

Κλείνοντας, στις τάξεις του ΠΑΟΚ υπήρχε η σκέψη για ένα ακόμη δείπνο, όπως το συνηθίζουν οι Θεσσαλονικείς το τελευταίο διάστημα. Από το ματς με τον Ολυμπιακό μεσολάβησαν μόλις δύο ημέρες, με την αποστολή να διανυκτερεύει εχθές στο Μακεδονία Παλλάς, συνεπώς η μόνη διαθέσιμη ημέρα ήταν η Δευτέρα. Αποφασίστηκε, ωστόσο, παίκτες και τεχνικό επιτελείο να περάσουν μερικές στιγμές μαζί με τις οικογένειές του, με το δείπνο να μεταφέρεται για την Παρασκευή (17/5), με την ευχή πως η υπόθεση τίτλος θα είναι ακόμη ανοιχτή...


 

Διαβάστε ακόμη...