Για τη νίκη σε έναν ακόμα «τελικό»!

Για την 9η και προτελευταία αγωνιστική των play off της Super League, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, με μοναδικό στόχο την νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους.
Πηγή: forzaonline.gr
Για τη νίκη σε έναν ακόμα «τελικό»!
Photo Credits: @forzaonline.gr website

Ο Δικέφαλος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με νίκη, κάνοντας το πρώτο βήμα στον έναν από τους τρεις «τελικούς» που είχε μπροστά του και περιμένει ένα στραβοπάτημα της ΑΕΚ για να περάσει μπροστά λίγο πριν το φινάλε.

Στην μίνι προετοιμασία του Δικεφάλου για ματς με το «Τριφύλλι», ο Ράζβαν Λουτσέσκου εστίασε στο κομμάτι της τακτικής, με την τελευταία «πρόβα» των «ασπρόμαυρων» να ολοκληρώνεται χωρίς προβλήματα. Για ένα ακόμα ντέρμπι, ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε να μην ανακοινώσει αποστολή.

Στην άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Άρη, που τον άφησε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, με τους «Πράσινους» να στοχεύουν πλέον στην αποφυγή της τέταρτης θέσης.

Ο Φατίχ Τερίμ είχε την ευκαιρία να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του περισσότερο στο διάστημα της διακοπής και να προετοιμάσει την ομάδα του καλύτερα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Τούρκος τεχνικός, δεν θα έχει στην διάθεση του τον Φώτη Ιωαννίδη που έμεινε στην Αθήνα λόγω τραυματισμού, ενώ εκτός αποστολής βρέθηκαν και οι Βέρμπιτς, Αϊτόρ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Ακαϊντίν.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ολλανδός, Λίντχαουτ Αλάρντ, με βοηθούς τους Γκίτελμαν και Μπορς. Τέταρτος θα είναι ο Βεργέτης, ενώ στο VAR θα βρίσκονται ο Περλ με τον Μπουξμπάουμ.

Διαβάστε ακόμη...