Για πρώτη φορά… φαβορί ο ΠΑΟΚ για τον τίτλο!

Οι αλλαγές στις αποδόσεις μετά το πέρας της 21ης αγωνιστικής.
Πηγή: paok24.com
Για πρώτη φορά… φαβορί ο ΠΑΟΚ για τον τίτλο!
Photo Credits: @paokfc.gr website

Tο πρωτάθλημα έχει πάρει… φωτιά με τον ΠΑΟΚ να οδηγεί την κούρσα με 50 βαθμούς, ενώ ακολουθούν η ΑΕΚ με 48, ο Παναθηναϊκός με 47 και ο Ολυμπιακός με 41. Το αποτέλεσμα στο Περιστέρι και οι νίκες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού προκάλεσαν ανακατατάξεις και στις στοιχηματικές αποδόσεις όσον αφορά τον πρωταθλητή του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League!

Συγκεκριμένα, η απόδοση των «ασπρόμαυρων» έπεσε στο 2.90 από το 3.00 και για πρώτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου φιγουράρει ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Σταθερή στο 3.00 παραμένει η απόδοση της ΑΕΚ, ενώ  αυτή του Παναθηναϊκού έπεσε από το 4.50 στο 3.10 μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ο οποίος παίζεται πλέον ως μεγάλο αουτσάιντερ σε απόδοση 10.00 από το 6.50 της περασμένης εβδομάδας.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι στοιχηματικές έχουν αλλάξει στάση απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά από κάποια αρνητικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν παιζόταν σε απόδοση 20.00 και λίγους μήνες μετά αποτελεί στοιχηματικό φαβορί για το στέμμα του πρωταθλητή!

Διαβάστε ακόμη...