Κομβικό παιχνίδι στον Πειραιά!

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει στον Πειραιά τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League ...
Κομβικό παιχνίδι στον Πειραιά!

H αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sports, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τους τραυματίες Βιείρίνια, Μπράντον Τόμας, Μιχαηλίδη, τον τιμωρημένο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ενώ κόπηκε από την αποστολή ο ... μόνιμα ανέτοιμος Ράφα Σοάρες.  Αντίθετα επέστρεψαν οι Ντόουγκλας, Κουλιεράκης.

Σε αυτό αναμένεται να βρεθούν οι Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Τσαούσης, Κουλιεράκης (ή Νάσμπεργκ), Ίνγκασον, Λύρατζης, μπροστά τους οι Ντάντας, Κούρτιτς, στα χαφ οι Νάρεϊ, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί και στην κορυφή της επίθεσης ο Ολιβέιρα.

Την αποστολή του Δικεφάλου αποτελούν οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντάντας, Αουγκούστο, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Γκορντεζιάνι.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Μίτσελ πήρε στην αποστολή τους: Αγκιμπού Καμαρά, Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκη, Ελ Αραμπί, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρα, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκη, Μπιέλ, Ρέτσο, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλο, Τζολάκη, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Η ΚΕΔ όρισε τον Λετονό ρέφερι Treimanis Andris να διαιτητεύσει το παιχνίδι,βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Gudermanis Haralds και Spasjonnikov's Aleksejs, 4ος ο Περράκης, στο VAR o Πορτογάλος Pinheiro Joao, στο AVAR o Φωτόπουλος και παρατηρητής διαιτησίας ο Τάπταντζης.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με τον γάβρο ΕΔΩ

 

Διαβάστε ακόμη...