«Ήθελα να μείνω στον ΠΑΟΚ, η ψυχή μου και το σώμα μου είναι εδώ»

Το τοπίο αναφορικά με τις προτάσεις που είχε από άλλες ομάδες κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφική περιόδου, φρόντισε να ξεκαθαρίσει ο Γιάσμιν Κούρτιτς:
«Ήθελα να μείνω στον ΠΑΟΚ, η ψυχή μου και το σώμα μου είναι εδώ»

«Από την πρώτη μέρα είπα στον Λουτσέσκου, πως θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ».

Μίλησε μετά τη νίκη του Δικεφάλου επί της Λαμίας ο Γιάσμιν Κούρτιτς, σχολιάζοντας καθοριστικό τέρμα που πέτυχε στην αναμέτρηση, αλλά και τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, επισημαίνοντας πως ποτέ δεν θέλησε να αποχωρήσει από τους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αναφορικά με το γκολ της νίκης που πέτυχε: «Είναι πάντα καλό και ωραίο να σκοράρεις, να βοηθάς την ομάδα και να χαρίζεις όμορφες στιγμές. Δεν σκέφτομαι ποιος βάζει το γκολ και ποιος δίνει την ασίστ, εμείς κοιτάμε να νικάμε και να παίρνουμε τους βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Δεν ασχολούμαι με τα νούμερα και το πόσα γκολ έχω βάλει, το μυαλό μου εμένα είναι ήδη στο επόμενο παιχνίδι. Έχουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο Ηράκλειο τώρα».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν σκοράρει με ευκολία και τι λείπει: «Δεν είναι εύκολο το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι ομάδες έχουν κάνει πολλές κινήσεις φέτος. Για παράδειγμα η φετινή Λαμία θέλει να πρεσάρει, να παίξει ποδόσφαιρο. Γενικά το πρωτάθλημα είναι σε ένα καλό επίπεδο. Εμάς μας ενδιαφέρει η νίκη».

Σχετικά με τη σεζόν που περιμένει ο ίδιος να πραγματοποιήσει η ομάδα: «Νομίζω το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε είναι να μείνουμε στο παρελθόν, δεν θέλω να κάνω κάποια πρόβλεψη. Έχουμε καλή ομάδα με παίκτες που θα πάρουν ευκαιρίες. Ελπίζω να πετύχουμε τος στόχους μας».

Για το πως βλέπει τους ανταγωνιστές του ΠΑΟΚ: «Αυτή τη χρονιά όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και έχουν βελτιώσει την ποιότητα τους. Αυτό δεν θα πρέπει να μας απασχολεί εμάς».

Για τα όσα ακούστηκαν για τον ίδιο από το καλοκαίρι και αν έχει επηρεαστεί ο ίδιος: «Δεν είχα επηρεαστεί ποτέ. Όταν πήγα την πρώτη μέρα στην προετοιμασία στην Ολλανδία, είπα στον προπονητή πως έχει κάποιες προτάσεις. Του είπα ότι θέλω να μείνω στην ομάδα γιατί το σώμα μου και η ψυχή μου είναι εδώ. Συνεχίζω να κοιτάω το μέλλον και θέλω να πετύχω τους στόχους μας».

Ντόνσιτς ή Αντετοκούνμπο: «Φυσικά και Ντόνσιτς, θα πάμε στον τελικό και θα κερδίσει η Σλοβενία. Εμείς θα είμαστε χαρούμενοι αλλά... αυτά έχει η ζωή».

Διαβάστε ακόμη...