Να ξεκινήσει τα play offs με το δεξί!

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ ...
Να ξεκινήσει τα play offs με το δεξί!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports HD1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση τους Βαρέλα, Περέιρα οι οποίοι "κόπηκαν" από την αποστολή, καθώς και τους τραυματίες Καγκάβα, Μιχάι, Νινούα. 

Αντίθετα συμπεριλήφθηκε σε αυτή ο Βιεϊρίνια, έχοντας χάσει όμως προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, κάτι που καθιστά τη συμμετοχή του αμφίβολη. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πήρε στην αποστολή τους: 

Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Ουάρντα, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Ο Μίροσλαβ Σνάουτνσερ μιλώντας για το παιχνίδι, μεταξύ των άλλων τόνισε: «Έχουμε τέσσερα παιχνίδια με την ΑΕΚ. Γνωριζόμαστε καλά. Ξέρουμε καλά τους παίκτες, τον τρόπο που παίζει. Είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά το αυριανό παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι, το περιμένουμε και θα δούμε τι θα γίνει».

Ο Γκαρσία είναι πολύ πιθανό να παρατάξει ένα σχήμα με τρία χαφ (Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Τσιγγάρας), όπως άλλωστε θα παραταχτεί και η αθηναϊκή ομάδα, ενώ ανοικτό παραμένει το ποιοι θα παίξουν στα πλάγια της αμυντικής γραμμής, καθώς και αν θα ξεκινήσει ο Κρμέντσικ ή ο Σφιντέρσκι.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Χιμένεθ δεν υπολογίζει τους τραυματίες  Τσιγκρίνσκι, Σιμόες και Γαλανόπουλο. Στη Θεσσαλονίκη ήρθαν οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα και Κοσίδης.

Η ΚΕΔ όρισε τον Μαυροβούνιο ρέφερι Nikola Dabanovic να σφυρίξει το παιχνίδι, βοηθοί του θα είναι οι Μεϊντάνας, Νικολακάκης, 4ος ο Τζοβάρας, στο VAR o Κροάτης Marin Vidulin, στο AVAR ο Φωτόπουλος και παρατηρητής διαιτησίας ο Δαγκλής.

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με την ΑΕΚ, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...