Στροφή στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε την ανατροπή, κέρδισε τη Λαμία στην Τούμπα, επέστρεψε στις νίκες και θέλει ν' αρχίσει ένα σερί ανάκαμψης.
Στροφή στον ΠΑΣ Γιάννινα

Επόμενος αντίπαλος ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (13.12) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στη Λαμία έμειναν στο γυμναστήριο κι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για μία δυνατή προπόνηση που ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο, ακολούθησε τακτικό παιχνίδι και στο φινάλε δόθηκε έμφαση στην αμυντική λειτουργία με εξειδικευμένες ασκήσεις.

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως κι ο Νέλσον Ολιβέιρα , ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Λούκας Τέιλορ έκαναν θεραπεία.

Στην αναμέτρηση με τη Λαμία ο Γιάννης Μιχαηλίδης κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα λείψουν από τα ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό αντίστοιχα.

Την Τρίτη (14.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει οδικώς για Γιάννινα.

Διαβάστε ακόμη...