Νίκη ανάσας κι ασφάλειας για ΠΑΟΚ Β'

Σημαντική νίκη, με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ Β, επί του Αιολικού στην Αριδαία, νίκη που εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή στην Super League 2.
Νίκη ανάσας κι ασφάλειας για ΠΑΟΚ Β'
Photo Credits: @paokfc.gr website

Και παρότι ναι, “ο ΠΑΟΚ δεν νοείται να πανηγυρίζει παραμονή, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που οφείλει να έχει ανοδική πορεία”, όπως τόνισε κι ο Αλέξης Αλεξιάδης, η προσπάθεια της ομάδας σ’ αυτό το δύσκολο και ιδιόρρυθμο πρωτάθλημα είναι αξιέπαινη.

Ο Δικέφαλος λοιπόν, κέρδισε 1-2 τον Αιολικό, έφτασε τους 30 βαθμούς και του απομένουν τρία παιχνίδια για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε χωρίς άγχος στο παιχνίδι και κυριάρχησε ουσιαστικά, φτάνοντας συχνά στην αντίπαλη εστία μεν, δίχως αποτέλεσμα δε. Από την άλλη, ο Αιολικός έβγαζε και δυναμισμό και κάποιες επικίνδυνες αντεπιθέσεις, σε μια από τις οποίες στο 33′ άνοιξε το σκορ με τον Ζάκαριτς. Λίγα μετά ο Δικέφαλος έχασε σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Μανωλιούδη να μην προλαβαίνει να πλασάρει, μετά από την σέντρα του Γρόσδη.

Απόλυτα συνειδητοποιημένος για το τι έπρεπε να κάνει, ο ΠΑΟΚ μπήκε στο δεύτερο 45λεπτο με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Κι αφού βολιδοσκόπησε στο 47′ με τον Γκούμα και στο 57′ με τον Παντεκίδη, έφτασε στην ισοφάριση στο 73′ με τον Σαποβάλοφ. Ο Γκούμας έκανε τη σέντρα, ο Κανίς το πρώτο σουτ και στο … ριμπάουντ ο Εσθονός πλάσαρε από κοντά για το 1-1. 

Τρία λεπτά μετά ο Κανίς κέρδισε πέναλτι, που εκτέλεσε ο ίδιος για το 1-2, με την ομάδα να πανηγυρίζει το γκολ της ανατροπής σηκώνοντας ψηλά τη φανέλα του τραυματία Βασίλη Κιτσάκη. Ο Δικέφαλος δεν έδωσε καμία αφορμή μέχρι το τέλος. Κράτησε το σκορ και το σημαντικό τρίποντο, ηρεμεί και την Τετάρτη μετά το Πάσχα πηγαίνει στην Κοζάνη για την αγωνιστική των play outs.

Διαβάστε ακόμη...