«Συμφωνία ΠΑΟΚ - Αλ Χιλάλ για Τζιοβίνκο»

Νέα διάσταση στην υπόθεση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο δίνουν οι Σαουδάραβες, κάνοντας λόγο για συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Αλ Χιλάλ προκειμένου να αποδεσμευθεί ο Ιταλός και να ντυθεί στα ασπρόμαυρα!
«Συμφωνία ΠΑΟΚ - Αλ Χιλάλ για Τζιοβίνκο»

Την ώρα που η υπόθεση του αντικαταστάτη του Τζιοβίνκο βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τον Περέιρα να βρίσκεται μια ανάσα απο την συμφωνία του με την Αλ Χιλάλ, οι Σαουδάραβες δίνουν νέα διάσταση στο θέμα Τζιοβίνκο!

Με δεδομένο πως η υπόθεση είναι αρκετά περίπλοκη και ο Ιταλός δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο, επιθυμεί να αποχωρήσει με προορισμό την Ευρώπη, κάτι που βρίσκει σύμφωνη και τη διοίκηση, τα ΜΜΕ της χώρας βάζουν στο κόλπο και τον ΠΑΟΚ.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν, υφίσταται συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Αλ Χιλάλ για την αγορά των δικαιωμάτων του προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος της αποδέσμευσης και να ντυθεί στα ασπρόμαυρα!

Από πλευράς ΠΑΟΚ τηρείται σταθερά σιγή ιχθύος καθώς απο την πρώτη στιγμή που έσκασε το ενδιαφέρον για τον Ιταλό playmaker, πήραν απόσταση από τα δημοσιεύματα, γνωρίζοντας πως είναι αρκετά περίπλοκη.

Το βέβαιο είναι πως ο Τζιοβίνκο θεωρείται παρελθόν από την Αλ Χιλάλ, ωστόσο, μένει να βρεθεί και η τυπική φόρμουλα του διαζυγίου. Αν ο ΠΑΟΚ έβαλε το χεράκι του; Θα φανεί!

Διαβάστε ακόμη...