Κοινή απόφαση Ιβάν – Ντέλια. Μένει ο Μάγος

Η συζήτηση του μεγαλομετόχου με τον 21χρονό μεσοεπιθετικό, έβγαλε το σωστό αποτέλεσμα.
Κοινή απόφαση Ιβάν – Ντέλια. Μένει ο Μάγος

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δεν θα πάει πουθενά αυτό το καλοκαίρι. Αυτή είναι η απόφαση που πάρθηκε από κοινού, στη συζήτηση που είχε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης με τον ποδοσφαιριστή σήμερα.

Από τη μία, ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί πως ο παίκτης έχει κλείσει τον κύκλο του στον ΠΑΟΚ. Ο στόχος της εισόδου στο group stage του Τσάμπιονς Λιγκ είναι τεράστιος και η παρουσία του 21χρονού είναι πολύ σημαντική ως προς την επίτευξή του.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, δεν φάνηκε πως καίγεται να φύγει. Αντιθέτως, δήλωσε ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ, τον θεωρεί οικογένειά του και δεν θέλει να αποχωριστεί το γκρουπ που πήρε φέτος το πρωτάθλημα.

Οι δυο τους κατέληξαν πως δεν ήρθε η ώρα του χωρισμού και έτσι ο παίκτης θα βρίσκεται κανονικά με την ομάδα στις 20 του Ιούνη έτσι ώστε να είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Παρόλα αυτά, δεν γίνεται να μη καταγραφεί η επιμονή της Ζάλσπουργκ και ο πολιτισμός που έβγαλε και προς τον παίκτη και προς την ομάδα, φτάνοντας στο σημείο να δώσει τα περισσότερα χρήματα για αγορά στην ιστορία της, σε μία υπόθεση που τη δουλεύει 1,5 χρόνο.

Διαβάστε ακόμη...