«Ψάχτηκε» για Μάρκος Αντόνιο και η Βάσκο

Μπορεί να αγωνίζεται ως δανεικός στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, οι ομάδες της Βραζιλίας φαίνεται πως «καλοβλέπουν» την περίπτωση του Μάρκος Αντόνιο - Μετά την Φλαμένγκο, δημοσίευμα που τον εμπλέκει και με την Βάσκο ντα Γκάμα.
Πηγή: sdna.gr
«Ψάχτηκε» για Μάρκος Αντόνιο και η Βάσκο
Photo Credits: @sdna

Όπως σημειώνεται στην πατρίδα του, ο 23χρονος χαφ του ΠΑΟΚ αρέσει στην Βάσκο που ψάχτηκε για την ενίσχυσή της στην μεσαία γραμμή, υπογραμμίζοντας πως η Λάτσιο τον πουλά αντί του ποσού των 7 εκατ. ευρώ καθώς αναζητά ρευστό για τα ταμεία της.

«Αναζητώντας μια εναλλακτική λύση στην μεσαία γραμμή, η Βάσκο ντα Γκάμα ρώτησε την Λάτσιο για τον Μάρκος Αντόνιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος είναι δανεικός από την Λάτσιο στον ΠΑΟΚ και δέχεται να τον πουλήσει γιατί χρειάζεται μετρητά. Η Λάτσιο ζητάει 7.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Θυμίζουμε πως -προ ημερών- υπήρχε δημοσίευμα και για ενδιαφέρον της Φλαμένγκο, με τους ανθρώπους του Μάρκος Αντόνιο να «σβήνουν» άμεσα τη φωτιά, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα. Μάλιστα, έκαναν σαφές πως ο Βραζιλιάνος απολαμβάνει το χρόνο του στους ασπρόμαυρους, έχοντας αφήσει πίσω του τα δύσκολα...

Διαβάστε ακόμη...