«Ανάξια των αξιών του ποδοσφαίρου η συμπεριφορά του Άρη»

Στηρίζει τη Φραπάρ η Ένωση Γάλλων διαιτητών!
Πηγή: paok24.com
«Ανάξια των αξιών του ποδοσφαίρου η συμπεριφορά του Άρη»
Photo Credits: @paok24.com website

Ανακοίνωση για όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό εξέδωσε η Ένωση Γάλλων διαιτητών.

«Τέτοιες συμπεριφορές δείχνουν για άλλη μια φορά την πιο πλήρη ασέβεια και την πιο παράλογη αμέλεια όσον αφορά το λειτούργημα του διαιτητή και η μεροληψία των παραγόντων σε αυτό το ματς, υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει», ανέφερε η ένωση των ελίτ διαιτητών ποδοσφαίρου (SAFE) στο X (πρώην Twitter).

«Αν η συμπεριφορά της ηττημένης ομάδας στο τέλος του αγώνα είναι ανάξια των αξιών του ποδοσφαίρου, οι λάτρεις του αθλητισμού μπορούν να καθησυχαστούν: όλα πήγαν καλά μετά για την ομάδα διαιτησίας» σημείωσε το SAFE.

Όπως αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP) «στην Ελλάδα, ο ορισμός ξένων διαιτητών έχει γίνει επαναλαμβανόμενη πρακτική, σε ένα πλαίσιο που υπονομεύεται από τη βία και τη διαφθορά. Αυτή τη σεζόν, η βία που συγκλόνισε τον κόσμο του αθλητισμού στην Ελλάδα οδήγησε τις αρχές να διατάξουν κλειστές πόρτες για αγώνες Πρωταθλήματος μεταξύ Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου.»

«Οι Γάλλοι διαιτητές ορίστηκαν μετά από αίτημα της ελληνικής ομοσπονδίας για απόλυτη ουδετερότητα, για έναν αγώνα που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών», υπενθύμισε η Ένωση, συμπληρώνοντας: «Ελήφθησαν 4 σημαντικές αποφάσεις και ελήφθησαν καλά (όλες ελέγχονται και επικυρώθηκαν από το VAR): 3 αποβολές και το γκολ στο τέλος του πρόσθετου χρόνου. Τι μπορούμε να την κατηγορήσουμε ότι έκανε τη δουλειά του σε ένα θυελλώδες πλαίσιο, με αμεροληψία», κατέληξε, επιβεβαιώνοντας την υποστήριξή του προς την διαιτητή του;”

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...