"Πήραμε καθαρή νίκη"

Ο Σβέριρ Ίνγκασον μίλησε για το 2-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης που δίνει στο ΠΑΟΚ αβαντάζ για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας...
"Πήραμε καθαρή νίκη"

Αναλυτικά ανέφερε:

 «Δεν είναι αρκετή η νίκη στο πρώτο ματς, θα πάμε στην Τρίπολη για τη ρεβάνς το ίδιο συγκεντρωμένοι, ώστε να δώσουμε τα πάντα. Το 1-0 παρέμεινε για πολλή ώρα, αλλά χωρίς πίεση προσπαθήσαμε για το δεύτερο γκολ. 

Χάρη στο Ματος που πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ καταφέραμε και πήραμε πιο καθαρή νίκη.Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση, κερδίσουμε συνεχώς, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Έχουμε μπροστά μας ακόμα 4-5 παιχνίδια για να δώσουμε τα πάντα και να πετύχουμε και τους δύο στόχους μας!

Πριν τις γιορτές η ομάδα είχε περισσότερες υποχρεώσεις οπότε είναι λογικό κάποιοι παίκτες να έχουν μεγαλύτερη επιβάρυνση. Ο κόουτς μας εμπιστεύεται όλους και όλοι στην ομάδα έχουν τους ίδιους στόχους, την ίδια φιλοσοφία και την ίδια ψυχολογία.

Βρίσκομαι μόλις τρεις μήνες στην ομάδα και μπροστά μου υπάρχει ένα εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο, οι Κρεσπο και Βαρέλα, οι οποίοι με βοηθάνε συνεχώς και μου δίνουν οδηγίες και είναι καταπληκτικοί. Υπάρχει ανταγωνισμός και θα προσπαθήσω να κερδίσω σταδιακά περισσότερο χρόνο συμμετοχής».

Διαβάστε ακόμη...