Το ευχαριστώ του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών στην Φανή Δοϊρανλή

Το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, ευχαριστεί την Φανή Δοϊρανλή, για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά της στην ομάδα.
Το ευχαριστώ του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών στην Φανή Δοϊρανλή
Photo Credits: @acpaok

Στην μεγάλη αυτή διαδρομή της με την ασπρόμαυρη φανέλα, έχουμε να θυμόμαστε μόνο όμορφες στιγμές, και την ευχαριστούμε τόσο για την αγωνιστική, όσο και για την εξωαγωνιστική συνεισφορά της, διότι ο αδαμάντινος χαρακτήρας της ήταν παράδειγμα προς μίμηση.

Στον ΠΑΟΚ ποτέ δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν!

Στο δικό της αντίο, η Φανή Δοϊρανλή, έγραψε μέσω του acpaok.gr:

«Πώς να πεις αντίο στο σπίτι σου;

Πώς να αποχαιρετήσεις κάτι που υπήρξε όλη σου η ζωή;

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πώς να το κάνω. Πώς να βάλω σε λέξεις αυτά τα 11 χρόνια που έζησα στον ΠΑΟΚ.

Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο γεννήθηκε μέσα από την αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολο να φανταστώ το ένα χωρίς το άλλο.

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν ποτέ απλώς μια ομάδα για μένα. Ήταν το πάθος μου. Κι έγινε το σπίτι μου. Το μέρος όπου μεγάλωσα, ωρίμασα και εξελίχθηκα. Με καθόρισε όχι μόνο ως ποδοσφαιρίστρια – αλλά ως προσωπικότητα

Θυμάμαι την πρώτη μέρα που μπήκα στο γήπεδο, σαν να ήταν χθες.
Ποιος να μου το έλεγε ότι το μικρό κορίτσι που μεγάλωσε αγαπώντας τον ΠΑΟΚ, θα είχε κάποτε την τιμή όχι μόνο να τον υποστηρίζει, αλλά και να τον υπηρετεί. Να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο, να πατήσει το χορτάρι της Τούμπας, να πανηγυρίσει τίτλους και να ζήσει το όνειρό του, ως κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου.

Αν κρατούσα μόνο μία λέξη απ’ όλη αυτή τη διαδρομή, θα ήταν ευγνωμοσύνη. 
Φεύγω γεμάτη. Γεμάτη εικόνες, εμπειρίες, φιλίες, μαθήματα.

Και πάνω απ’ όλα, γεμάτη ευγνωμοσύνη. Για την ευκαιρία, 
την εμπιστοσύνη, για τη δύναμη που μου έδωσε αυτή η ομάδα να γίνω όσα ονειρευόταν κάποτε το μικρό εκείνο κορίτσι που απλώς αγαπούσε το ποδόσφαιρο – και τον ΠΑΟΚ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου. Τους προπονητές, το staff, τη διοίκηση, σε κάθε άνθρωπο του συλλόγου. Και κυρίως, στις συμπαίκτριές μου για όλες εκείνες τις στιγμές που μοιραστήκαμε, εντός και εκτός γηπέδου και για όσα καταφέραμε μαζί.

Θα έχετε για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Εις το επανιδείν».

Διαβάστε ακόμη...