«Μπορεί να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ τις αμυντικές αδυναμίες της Μπριζ και να κάνει τη ζημιά»

Ο Αλεκσάνταρ Μούταβτζιτς μέχρι πρότινος scout της Γάνδης και με ουκ ολίγα βελγικά…χιλιόμετρα στην ποδοσφαιρική καριέρα του, μιλάει στο SDNA για την πρώτη μάχη του Δικεφάλου του Βορρά κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ το βράδυ της Πέμπτης (11/4) στο «Γιαν Μπρέιντελ».
Πηγή: sdna.gr
«Μπορεί να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ τις αμυντικές αδυναμίες της Μπριζ και να κάνει τη ζημιά»
Photo Credits: @sdna website

Σε ρυθμούς  Europa Conference League κινείται ο ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίζει την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο το βράδυ της Πέμπτης (11/4) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης και τα πάντα όλα στον οργανισμό της ομάδας στρέφονται γύρω από την (πρώτη) μάχη στο «Γιαν Μπρέιντελ».

Με επίκεντρο τον πρώτο αγώνα  Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ, το  SDNA πήρε την άποψη ενός δυνατού γνώστη του βελγικού ποδοσφαίρου.

Δυνατού όχι μόνο λόγω της πάλαι ποτέ ποδοσφαιρικής καριέρας του στο Βέλγιο (Σερκλ Μπριζ, Σταντάρ Λιέγης, Μπέρσχοτ) αλλά και της ιδιότητας του μέχρι πρότινος scout της Γάνδης.

Ο λόγος για τον Αλεκσάνταρ Μούταβτζιτς ο οποίος διακρίνεται (δεξιά ) στην φωτογραφία σε αγώνα του παρελθόντος κόντρα στην Μπριζ κι ενώ για ένα εξάμηνο είχε περάσει από τις Σέρρες και φόρεσε τη φανέλα του Πανσερραϊκού.

Κλαμπ Μπριζ ΠΑΟΚ

«Προσωπικά θεωρώ πως οι δύο ομάδες έχουν από 50% πιθανότητες πρόκρισης.

Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια του ελληνικού πρωταθλήματος και βρίσκεται στην πρώτη θέση στα play off.  Η Μπριζ τερμάτισε τέταρτη κι είναι τρίτη στα play off στο Βέλγιο.

Εκτιμώ πως η Μπριζ έχει ένα μικρό πλεονέκτημα αγωνιζόμενη στην έδρα της σε ό,τι έχει να κάνει με το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Θα τα δώσει όλα για τη νίκη, ώστε να πάει πιο…χαλαρά στο δεύτερο ματς στην Θεσσαλονίκη…» τόνισε αρχικά ο Αλεκσάνταρ Μούταβτζιτς και πρόσθεσε:

«Ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Μπριζ είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Ιγκόρ Τιάγκο (φωτ.).

Κλαμπ Μπριζ ΠΑΟΚ

Ποιοτικοί παίκτες είναι ο Δανός εξτρέμ, Αντρέας Σκοβ Όλσεν που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, όπως και ο αρχηγός και διεθνής Βέλγος μεσοεπιθετικός, Χανς Βανάκεν που επίσης είναι αμφίβολο κατά πόσον θα προλάβει να παίξει στο πρώτο ματς.

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει και μπορεί να εκμεταλλευτεί τις στιγμές και τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν και να κάνει τη ζημιά, δεδομένου πως η αμυντική γραμμή της Μπριζ παρουσιάζει αδυναμίες κι είναι η πιο ευάλωτη γραμμή της».

Διαβάστε ακόμη...