Ανοικτά “μέτωπα” και στο βάθος Ευρώπη
Οι εξελίξεις “τρέχουν” στον ΠΑΟΚ, με το θέμα του προπονητή, αλλά και τα μεταγραφικά -με κορυφαίο αυτό του Δημήτρη Γιαννούλη- να βρίσκονται στο επίκεντρο.
Πηγή: paok24.com
SHARE:
Την ίδια στιγμή, οι μέρες περνούν και σύντομα στο “κάδρο” θα μπει η ομάδα και η Ευρώπη, καθώς την επόμενη εβδομάδα, στις 17 του μήνα, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, από όπου θα προκύψει ή ομάδα ή το ζευγάρι που θα πρέπει να αφήσει εκτός ο ΠΑΟΚ για να πάρει την πρώτη πρόκριση του καλοκαιριού.
Κάπου εκεί, θα πρέπει να επιστρέψει και η ομάδα στη Θεσσαλονίκη κι αμέσως μετά θα ξεκινήσει το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Η ομάδα θα αναχωρήσει στις 29 του μήνα με προορισμό την Ολλανδία και το Ζαλτμπόμελ και θα παραμείνει εκεί έως τις 12 Ιουλίου, περίπου δέκα ημέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.