Το κόλπο γκρόσο της Κλαμπ Μπριζ με τον Ιγκόρ Τιάγκο

Το περασμένο καλοκαίρι, πολύ πριν ο ΠΑΟΚ ασχοληθεί με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, επικοινώνησε ξανά με την Λουντογκόρετς για έναν άλλον παίκτη της.
Πηγή: forzaonline.gr
Το κόλπο γκρόσο της Κλαμπ Μπριζ με τον Ιγκόρ Τιάγκο
Photo Credits: @forzaonline.gr website

Μόλις άκουσε, όμως, τις απαιτήσεις των Βούλγαρων για έναν 22χρονο Βραζιλιάνο στράικερ, που είχε να επιδείξει μόλις μία γεμάτη σεζόν στην Ευρώπη, κόντεψε να πέσει το ακουστικό από τα χέρια.

Η Μπριζ όμως δεν δίστασε. Έκανε τον Ιγκόρ Τιάγκο την ακριβότερη πώληση παίκτη από το βουλγαρικό πρωτάθλημα (7,9 εκατομμύρια ευρώ) και παρότι πήρε μία άγουρη πρώτη ύλη, επένδυσε πάνω του.

Με άπειρη δουλειά άλλαξε όλο το κορμί του, έκανε τεράστια υπομονή, όταν τα πρώτα δείγματα γραφής του Βραζιλιάνου ήταν απογοητευτικά και έδρεψε τους καρπούς.

Ο υψηλόσωμος φορ σκόραρε 18 φορές σε 12 παιχνίδια από τον Δεκέμβριο και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Μπριζ ανακοίνωσε την συμφωνία με την Μπρέντφορντ για την καλοκαιρινή του μετάβαση στην Premier League, έναντι του ποσού ρεκόρ των 38 εκατομμυρίων ευρώ!

Αυτή είναι η Μπριζ. Μία μηχανή παραγωγής υπεραξίας, που πλέον πουλάει πανάκριβα κάθε τι που παράγει από τις ακαδημίες της. Ο Σαρλ Ντε Κετελάρε πουλήθηκε για 30 στην Aταλάντα, ο Αντόνιο Νούσα είχε κλείσει για 37 στην Μπρέντφορντ πριν κοπεί στα ιατρικά. Το ποδοσφαιρικό brand των Φλαμανδών έχει πια καθιερωθεί και φέρνει… χρήμα. Πολύ χρήμα…
 

Διαβάστε ακόμη...