Μπλεξίματα για Κονσεϊσάο

Σε περιπέτειες φαίνεται ότι μπλέξει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο προπονητής της Πόρτο και άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, κατηγορείται ότι επιτέθηκε στο διαιτητή, αλλά και στο δήμαρχο σε έναν αγώνα παιδικού τουρνουά στην πόλη Ουέλβα της Ισπανίας
Πηγή: paok24.com
Μπλεξίματα για Κονσεϊσάο
Photo Credits: @paok24.com

Ο Κονσεϊσάο παρακολουθούσε τον τελικό ανάμεσα στην Πόρτο και τη Σεβίλλης, φέρεται αρχικά να έβρισε τον διαιτητή από την κερκίδα και στη συνέχεια άνδρες της ασφάλειας τον εμπόδισαν να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο! Μετά το τελευταίο σφύριγμα, ωστόσο, ο Κονσεϊσάο φέρεται να πήγε στα αποδυτήρια και σύμφωνα με τις καταγγελίες που υπάρχουν, χτύπησε το διαιτητή!

Στο ίδιο επεισόδιο φέρονται να ενεπλάκησαν και οπαδοί άλλων πορτογαλικών ομάδων, που επίσης είχαν εκπροσώπηση στο τουρνουά από τις παιδικές τους ομάδες. Ο δήμαρχος της πόλης που φιλοξενήθηκε το τουρνουά προσπάθησε να αποκαταστήσει την τάξη, αλλά αντιμετώπισε και εκείνος την οργή του Κονσεϊσάο. «Όταν έμαθα πως είναι ο προπονητής της Πόρτο, του είπα «δε ντρέπεσαι που είσαι ηγέτης μιας τέτοιας ομάδας και έχεις τέτοια συμπεριφορά; Να με βρίζεις και να μου επιτίθεσαι;». Εκείνος όμως συνέχισε να μου δείχνει ασέβεια και έφτασε σε σημείο να με απειλήσει πως θα με σκοτώσει!» δήλωσε στην Ισπανία.

Διαβάστε ακόμη...