Πότε μαθαίνει αντίπαλο ο ΠΑΟΚ;

Στις καλύτερες 16 ομάδες του Europa Conference League βρίσκεται ήδη ο Δικέφαλος.
Πηγή: paok24.com
Πότε μαθαίνει αντίπαλο ο ΠΑΟΚ;
Photo Credits: @uefa.com website

Ο ΠΑΟΚ απολαμβάνει τα οφέλη της απευθείας πρόκρισης στη φάση των 16 του Europa Conference League και πλέον θα περιμένει τον Μάρτιο αντίπαλο από τα playoffs.

Το βράδυ της Πέμπτης διεξήχθησαν οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «32» του Europa Conference League, με τις ρεβάνς να είναι προγραμματισμένες για την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου. Οι ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση θα βρεθούν στους «16», εκεί όπου ήδη βρίσκεται μεταξύ άλλων και ο ΠΑΟΚ!

Oι «ασπρόμαυροι» μαζί με τους υπόλοιπους επτά νικητές ομίλων θα τοποθετηθούν στους ισχυρούς της κλήρωσης, ενώ οι νικητές των playoffs θα συνθέσουν την οκτάδα των ανίσχυρων. Οι οκτώ νικητές αυτών των ζευγαριών θα μπουν στην κλήρωση μαζί με τον ΠΑΟΚ και τους υπόλοιπους νικητές ομίλων την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στη Νιόν της Ελβετίας.

Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των 16 της διοργάνωσης θα διεξαχθούν την Πέμπτη 7 Μαρτίου και οι δεύτεροι μία εβδομάδα αργότερα, την Πέμπτη 14 του μήνα. Μία ημέρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση που θα καθορίσει το “δέντρο” για τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και τον τελικό που θα διεξαχθεί στην “OPAP Arena”.

Διαβάστε ακόμη...