Με κόσμο στην Πόλη

Είναι οριστικό: O "Δικέφαλος" θα έχει τη συμπαράσταση 2.500 οπαδών του στην Πόλη !!!
Με κόσμο στην Πόλη
Είναι οριστικό: O "Δικέφαλος" δε θα ταξιδέψει μόνος του στην Πόλη για τη ρεβάνς με την Φενέρ αλλά θα έχει τη συμπαράσταση 2.500 περίπου  οπαδών του στην Πόλη .

Πριν από λίγο οριστικοποιήθηκε  η συμφωνία ανάμεσα στις διοικήσεις της  Φενέρμπαχτσε και του ΠΑΟΚ και στα δύο  παιχνίδια που θα διεξαχθούν στις 19/8 στη Θεσσαλονίκη και στις 26/9 στην Πόλη θα υπάρχουν στο καθένα από αυτά οπαδοί και των  δύο ομάδων.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης  η Φενέρμπαχτσε ζήτησε από τον ΠΑΟΚ 850 εισιτήρια,  ( 750 εισιτήρια στη Θύρα 8 και τα 100 εισιτήρια στα VIP). Αντίστοιχα για τον επαναληπτικό του "Σουκρού Σαράτσογλου"  ο ΠΑΟΚ θα πάρει όλα τα εισιτήρια που δικαιούται σε μια κερκίδα και θα φτάνουν σε αριθμό τα 2.450. Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι για την UEFA θεωρείται υψηλής επικινδυνότητας και για αυτό "κόπηκαν" κάποια εισιτήρια από το προβλεπόμενο 5% που δικαιούνται οι ομάδες μιας και θα υπάρξουν ζώνες ασφαλείας.

Η απόφαση αυτή σημαίνει επίσης πως αύριο θα βγουν σε κυκλοφορία 25.000 μαγικά χαρτάκια για τον πρώτο αγώνα, για όλες της θύρες πλην της Θύρας 8 που θα φιλοξενήσει τους οπαδούς της τουρκικής ομάδας...

Η μόνη περίπτωση να χαλάσει η συμφωνία και να ανατραπούν τα δεδομένα είναι να υπάρξει απαγόρευση από τα υπουργεία εξωτερικών των δύο χωρών, κάτι που δε φαίνεται πιθανόν να συμβεί. Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες το ελληνικό ΥΠ.ΕΞ δεν είχε εκφράσει αντιρρήσεις στη μετακίνησή μας στην Πόλη, όταν είχε τεθεί για πρώτη φορά το θέμα.

 

 

Διαβάστε ακόμη...