Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ Morris

Για την 24η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 27 Απριλίου και ώρα 13:45, τον Παναθηναϊκό.
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ Morris
Photo Credits: @acpaok.gr website

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» επιστρέφουν στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, ύστερα από την πανάξια πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, ο Δικέφαλος προέρχεται από τη νίκη του με 2-1 επί του Ατρομήτου, και βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 64 βαθμούς.

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της Ελπίδας Καρδίτσας με 0-2, και παρέμεινε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 53 βαθμούς.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ACTION24.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, η Κωνσταντίνα Στράντζαλη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι για το κύπελλο με επιβλητική εμφάνιση απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Είμαστε διατεθειμένες να αποδώσουμε το ίδιο καλά και να κερδίσουμε ξανά μέσα σε τρεις μέρες. Σίγουρα η σωματική κούραση είναι μεγάλη, αλλά το κίνητρο που μας δίνει το τρίποντο και η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, μας κάνει να βλέπουμε αυτό το παιχνίδι ως τελικό».

Σάββατο 27 Απριλίου 2024
24η αγωνιστική, WFL
Δημοτικό Στάδιο Ζωγράφου
13:45, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ Morris (ACTION 24)

Διαβάστε ακόμη...